Sport

Mircea Rednic, despre transferurile lui Florin Tănase și Gnohere la Al Faisaly. „Cu o singură condiție”

30.09.2018 | 23:52
Mircea Rednic despre transferurile lui Florin Tanase si Gnohere la Al Faisaly Cu o singura conditie

Mircea Rednic, tehnicianul celor de la Al Faisaly, a vorbit cu FANATIK.RO despre transferurile lui Florin Tănase (23 de ani) și Harlem Gnohere (30 de ani). Gigi Becali spunea că aceștia vor pleca în iarnă de la FCSB pentru circa 15 milioane de euro. Rednic a explicat care este strategia clubului său și cum s-ar putea realiza aceste două transferuri.

Gigi Becali declara zilele trecute că va reseta atacul echipei sale în iarnă, când va da drumul la două piese de bază, fostul căpitan și golgeterul. „Cred că la iarnă o să plece Gnohere și Florin Tănase. În iarnă o să-i vând, ori pe unul, ori pe amândoi. Pe „Bizon” iau 6-7 milioane. Poate la fel și pe Tănase. Eu am cerut 15 pe amândoi. E ofertă de prin Arabia. Nu mai țin minte de la ce echipă”, a spus Becali.

Mircea Rednic chiar poate face transferurile lui Tănase și Gnohere la Al Faisaly?)

La puțin timp după ce Becali a aruncat „fumigena” pe piață, a și apărut speculația că echipa care îi dorește pe cei doi este Al Faisaly, unde antrenează Mircea Rednic din această vară. Tehnicianul s-a distrat pe seama informației și a oferit o declarație exclusivă pentru site-ul nostru.

Nu se pune problema să-i iau pe Florin Tănase și pe Gnohere. În niciun caz la sumele de care a vorbit Gigi Becali. De fapt îi iau pe ambii, dar doar liberi de contract… Asta e singura condiție?) Astea sunt condițiile la clubul meu. Nu se plătește sumă de transfer! O să ajungă Gigi să-i pară rău pentru oferta aia de 1,5 milioane de euro pe care i-a făcut-o Luana pentru Gnohere”, a spus Rednic pentru FANATIK.RO.

Cum a refuzat Becali oferta de 1,5 milioane pe Gnohere de la Luana Rednic

Gigi Becali a dorit să-l vândă pe Harlem Gnohere încă din vară, dar nu a fost mulțumit de ofertele primite. Una dintre acestea, dezvăluită de FANATIK.RO chiar înaintea returului cu Hajduk Split de la București, a venit prin intermediul Luanei Rednic. „Oferta a fost de 1,5 milioane de euro pentru Bizon. A făcut-o fii-mea Luana, deși eu am rugat-o să nu se bage și să o lase pe Anamaria Prodan să se ocupe ea. Becali a refuzat oferta, mărind prețul. Nu știu acum dacă o să mai facem altă ofertă pentru Gnohere”, a confirmat Rednic la acea vreme.

La mijlocul lunii august, Luana Rednic a adus o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Gnohere, dar Becali a solicitat 2.000.000
La mijlocul lunii august, Luana Rednic a adus o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Gnohere, dar Becali a solicitat 2.000.000

Gnohere – Rednic, război fără mănuși în ultimele luni

Oricum, e greu de crezut că Mircea Rednic și Harlem Gnohere vor mai lucra împreună în viitorul apropiat. Între ei s-a săpat o falie, singurul „dialog” fiind ironiile sau atacurile prin intermediul presei.

Rednic l-a ironizat pe „Bizon” când a venit în România cu Al Faisaly la pregătiri. „„Bizonul a zis că vrea la Steaua, că vrea să facă performanţă. De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut. Au luat vreo două campionate şi nu ştiu câte alte cupe”, a declarat „Puriul”.

Gnohere nu a rămas dator, postând pe o rețea de socializare un mesaj ce pare adresat fostului său antrenor, care l-a adus la Dinamo. „Un mincinos nu are patrie, își protejează doar propriile interese. Nu-i pasă de nimeni. Mincinosul este egoist și manipulator”.

2 milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform transfermarkt

1,8 milioane de euro este cota lui Florin Tănase pe transfermarkt