Fotbal intern

Mircea Rednic glumește cu Daniel Popa: „Îi place aici, mai dă o păcănică”. Ce oferte a refuzat atacantul. Video

04.02.2019 | 23:25
Mircea Rednic glumeste cu Daniel Popa Ii place aici mai da o pacanica Ce oferte a refuzat atacantul Video

Dinamo București, echipa antrenată de Mircea Rednic, a avut o prestație bună pe teren propriu, în fața celor de la Poli Iași, scor 3-0, în etapa a 22-a a Ligii 1 Betano. Mattia Montini a înscris o dublă pentru echipa din Ștefan cel Mare, în timp ce golul final a fost marcat de celălalt atacant, Daniel Popa.

La finalul partidei Dinamo – Poli Iași, Mircea Rednic a avut o reacție amuzantă când a venit vorba de Daniel Popa, de care a spus că a refuzat o ofertă bănoasă din Kazahstan. „Băiatul ăsta a avut ofertă de 10.000 de euro pe lună și nu a vrut să plece. El are 2.500 de euro pe lună, nu a vrut să plece. A avut ofertă de la Aktobe. După aia a mai avut o ofertă din Israel. Nu a vrut să plece. Bravo lui până la urmă. Îi place aici. Mai dă o păcănică. *râde* Nu, glumesc, mi-a zis că nu mai joacă. Merge la casinou aici! *râde din nou* Glumesc, glumesc!”, a spus Rednic, la conferința de presă de la sfârșitul partidei. (vezi video mai jos, la minutul 9)

https://www.facebook.com/FanatikShow.ro/videos/343466249597676/

Mircea Rednic a glumit cu privire la dependența de jocuri de noroc a lui Daniel Popa

Tehnicianul lui Dinamo a glumit făcând referire la scandalul în care a fost implicat Daniel Popa la finalul anului trecut. Atunci, presa a relatat că atacantul român are datorii importante atât la coechipieri cât și la cămătari. Asta din cauza dependenței de jocurile de noroc.

Cu toate acestea, fostul vârf al Chindiei Târgoviște și al lui FC Botoșani a negat vehement cele spuse: „Eu nu am intrat niciodată într-un cazino ca să joc şi nu am vreo datorie la cineva din această cauză”, a spus Popa, ca reacție la cele apărute în presă.