Fotbal intern

Mircea Rednic și-a făcut praf jucătorii după remiza cu Gaz Metan: „4.000 de euro dai, de 4.000 de euro joacă”

25.11.2018 | 17:36
Mircea Rednic sia facut praf jucatorii dupa remiza cu Gaz Metan 4000 de euro dai de 4000 de euro joaca

Mircea Rednic are un nou motiv de supărare, după încă o remiză în Liga 1 Betano. Dinamo a terminat scor 1-1 cu Gaz Metan Mediaș și a salvat un punct după golul marcat de Diego Salomao în prelungirile partidei. Pe toată durata meciului, Rednic și-a admonestat elevii.

Conform informațiilor FANATIK.RO, Mircea Rednic a fost supărat pe jucătorii din toate compartimentele lui Dinamo. El a fost nemulțumit de felul în care s-au poziționat în teren Deian Sorescu sau Sergiu Hanca, s-a enervat pe Jaime Penedo pentru faptul că nu repune mingea repede sau pe Daniel Popa că nu putea proteja cum trebuie balonul pentru a menține posesia. „Favoriții” săi au fost însă Robert Moldoveanu și Sergiu Popovici: „Popovici, o joci numai lungă!”, „Băi, Popovici, dar numai la Dinamo te-ai găsit așa cu frică”, „Popovici ăsta, stă la 10 metri de ei….” sau „Moldo, mai în față, că ești atacant, nu sta la 40 de metri”, „Hai, Moldo, atacă mingea”, „Moldo, mai repede, mai cu tupeu.” Concluzia lui Rednic a fost una destul de dură: „4.000 de euro dai, de 4.000 de euro joacă!”

Mircea Rednic și-a criticat mai mulți jucători după meciul cu Gaz Metan Mediaș
Sergiu Popovici a fost unul dintre jucătorii certați cel mai des de către Mircea Rednic, în meciul cu Gaz Metan Mediaș

Mircea Rednic și-a distrus jucătorii și la conferința de presă de după meciul cu Gaz Metan Mediaș

Și la conferința de presă de după meci Mircea Rednic a fost nemilos cu jucătorii. „Puriul” i-a făcut praf pe elevii săi. „Sunt câțiva jucători care au fost refuzați de Mediaș și au fost titulari la noi. Sunt jucători propuși la noi care au ajuns la Mediaș și vedeți cum joacă. Sunt și jucători tineri care nu au multă experiență și când ai nevoie de ei, nu te ajută. Cum e cazul lui Moldoveanu, pe care l-am și schimbat la pauză. Îmi asum echipa pe care am ales-o, îmi asum schimbările. Bine că nu am pierdut, e un punct pe care l-am câștigat, un punct care s-ar putea să ne ajute. Cei care sunt aici în lot ar trebui să îmi demonstreze că sunt mai buni ca ceilalți, că altfel e clar că vor fi schimbări.”

De asemenea, Rednic s-a luat din nou de „clientul” său favorit, Sergiu Popovici: „E greu să mai joace Popovici. I-am dat șanse și n-a profitat. Se antrenează bine, e băiat bun, dar m-am săturat de băieți buni”, a spus antrenorul lui Dinamo despre jucătorul adus tocmai de la Gaz Metan Mediaș.

Toate reacțiile după Dinamo – Gaz Metan sunt AICI – https://goo.gl/F6nDfpACUM, în direct Mircea Rednic – https://goo.gl/F6nDfp

Gepostet von Fanatik.ro am Freitag, 23. November 2018

FANATIK.RO v-a prezentat la începutul lunii septembrie care sunt salariile jucătorilor lui Dinamo. Astfel, Sergiu Hanca și Sergiu Popovici au amândoi 4.000 de euro lunar, în timp ce Robert Moldoveanu are 2.000 de euro. Mai mult, toți jucătorii pe care Rednic i-a adus au salarii până în 4.000 de euro. Așa că rămâne să vedem etapa viitoare la cine s-a referit Mircea Rednic, atunci când mai mulți fotbaliști vor dispărea din primul 11.