Fotbal intern

Mircea Rednic pregăteşte cel mai tare transfer la Dinamo: “Ante Puljic e cireaşa!”

01.02.2019 | 16:50
Mircea Rednic pregateste cel mai tare transfer la Dinamo Ante Puljic e cireasa

Mircea Rednic pregătește transferul lui Ante Puljic la Dinamo. Antrenorul grupării din Ștefan cel Mare a vorbit despre posibilitatea ca fundașul central în vârstă de 31 de ani să revină în Liga 1 Betano, dar și despre situația în care se află Lorenzo Gonnelli, italianul despre care FANATIK a anunțat că este aproape de formația “câinilor”.

Transferul lui Lorenzo Gonnelli este în pericol, dar Mircea Rednic speră ca Livorno să îl cedeze pentru un an și jumătate. Mai mult, antrenorul lui Dinamo București a dezvăluit că mai pregătește transferul lui fundaș slovac, dar și a lui Ante Puljic.

Mircea Rednic pregătește transferul lui Ante Puljic la Dinamo

“Dacă se va face, ni-l dau un an și jumătate. Așteptăm să vedem răspunsul italienilor. Fundașul italian era deja venit după ce au sifonat unii în stânga și în dreapta, dar uite că e mai greu… Are o situație mai deosebită, dar pentru el mai așteptam. Mai avem în vedere un fundaș slovac și, cireașa, Puljic! El nu a jucat în ultimele două meciuri și am înțeles că i-au dat managerului lui o hârtie că poate să îi găsească echipă pentru că nu vor să îi prelungească. El își dorește să vină aici.”, a spus Rednic pentru radiodinamo1948.

Ante Puljic și Marius Pena în meciul Dinamo - Concordia Chiajna
Ante Puljic și Marius Pena în meciul Dinamo – Concordia Chiajna

Ce se întâmplă cu suspendarea lui Christovao

Mircea Rednic a comentat și în legătură cu Alexander Christovao, atacant care va sta cinci etape din cauza unei s uspendări după ce a primit o sancțiune drastică în Polonia, după ce a fost eliminat în meciul Pogon Szczecin – Zaglebie Sosnowiec din 8 decembrie. Ataantul l-a călcat pe piept pe fundașul Sebastian Walukiewicz și a fost suspendat zece meciuri, dar în România va sta cinci. “Christovao e un atacant care a acceptat patru mii de euro și să ia două mii de euro pe perioada cât a fost suspendat, că vor fi 5 etape… Dacă tu joci bine, îți vom dubla primele și o să recuperezi. El a fost corect cu noi” – Mircea Rednic pentru Radio Dinamo 1948.

  • 800.000 de euro este cota lui Ante Puljic, conform transfermarkt.com
  • 28 de meciuri, două goluri și o pasă decisivă are Ante Puljic pentru Dinamo