Fotbal intern

Mircea Rednic, primă pentru jucătorii lui Dinamo după victoria cu Sepsi! FANATIK a aflat suma!

09.02.2019 | 23:19
Mircea Rednic prima pentru jucatorii lui Dinamo dupa victoria cu Sepsi FANATIK a aflat suma

După victoria obținută de Dinamo pe terenul lui Sepsi, scor 1-0, Mircea Rednic a anunțat la conferința de presă că le va oferi jucătorilor săi o primă din buzunarul propriu, așa cum tot obișnuiește să facă de când s-a apucat de antrenorat.

FANATIK a aflat și sumele pe care le vor primi dinamoviștii. Astfel, fiecare jucător va încasa câte 1.000 de euro pentru acest succes, însă banii vor fi acordați la finalul sezonului regulat.

Mircea Rednic, primă pentru jucătorii lui Dinamo

Grație acestui succes, Dinamo speră din nou la play-off. „Câinii” au de recuperat cinci puncte față de Sepsi, actuala ocupantă a locului 6. Nu pot termina sezonul cu mai mult de 37 de puncte însă, astfel că există șansa să meargă în play-out chiar dacă își vor câștiga toate cele trei meciuri rămase până la final.

Pentru Dinamo urmează un meci extrem de important pe teren propriu cu Botoșani. Dinamoviștii au nevoie de o victorie la scor ca să recupereze eșecul cu 0-2 suferit în tur.

Mircea Rednic a schimbat din temelii echipa în pauza de iarnă, Dan Nistor, Ricardo Grigore, Deian Sorescu și Daniel Popa fiind singurii care au mai rezistat din vechea gardă.

Achizițiile s-au integrat bine

Noile achiziții deja au început să impresioneze. Simon Zenke a devenit om de bază pe postul de mijlocaș dreapta, la fel ca Naser Aliji pe postul de fundaș stânga. Interesant este că Aliji nu este tocmai o noutate, acesta fiind transferat în urmă cu trei luni.

Totuși, Aliji a plecat în Elveția la scurt timp după transfer pentru a se recupera după o accidentare, iar primele sale meciuri oficiale au fost chiar cele din 2019, câștigate cu Poli Iași și cu Sepsi.