Fotbal intern

Mirel Rădoi a anunţat lista stranierilor pentru amicalul cu Belgia U 21! Pe cine se bazează selecţionerul de la tineret

26.10.2018 | 16:19
Mirel Radoi a anuntat lista stranierilor pentru amicalul cu Belgia U 21 Pe cine se bazeaza selectionerul de la tineret
ADVERTISEMENT

Echipa naţională de tineret a României va evolua un meci de pregătire în compania reprezentativei din Belgia, echipă calificată şi ea la Campionatul European din 2019. Mirel Rădoi a anunţat lista preliminară pentru partida programată să se joace la Cluj, pe care a inclus doar cinci stranieri.

După ce a lăsat trei dintre jucătorii care au evoluat în campania de calificare să joace la naţionala mare, Cosmin Contra selecţionându-i pe George Puşcaş, Alex Paşcanu şi Andrei Ivan pentru meciurile din Liga Naţiunilor, Mirel Rădoi a chemat cinci fotbalişti care evoluează  peste graniţă.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a anunţat lista stranierilor! Pe cine cheamă la meciul cu Belgia

Astfel, selecţionerul de la U 21 îşi va întregi lotul cu jucători ce evoluează în România, care urmează să fie anunţat, cel mai probabil, la începutul săptămânii viitoare. Andrei Radu, de la Genoa, Vlad Dragomir, de la Perugia, Mihai Dobre, de la Bournemouth, Adrian Petre, Esbjerg, şi Andrei Sîntean, de la FK Viktoria Zizkov, sunt primii jucători pe care se bazează Mirel Rădoi.

Pentru a pregăti participarea la Campionatul European de anul viitor, “tricolorii” mici vor juca un amical cu o echipă care va juca şi ea în Italia în vara lui 2019. Astfel, partida România U 21 – Belgia U 21 este programată pentru joi, pe data de 15 noiembrie, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj, de la ora 19:00.

ADVERTISEMENT
Mirel Rădoi în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018.
Mirel Rădoi în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Pe lângă România U 21, la EURO 2019 s-au mai calificat direct şi ţara gazdă, Italia, Spania, Franța, Anglia, Serbia, Germania, Croația, Belgia şi Danemarca. Mirel Rădoi a chemat cinci stranieri pentru meciul cu Belgia, urmând ca restul lotului să fie completat cu jucătorii care evoluează în România. Meciul de pregătire al “tricolorilor” mici va fi transmis în direct de PRO TV şi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Tags: