Fotbal intern

Rădoi a dezvăluit de ce s-a retras de la echipa naţională. “Şi Chivu ştia!”

Mirel Rădoi a dezvăluit în faţa fostului selecţioner al.României, Răzvan Lucescu care au fost motivele care l-au determinat să se retragă definitiv de la echipa naţională chiar în mandatul acestuia.
27.12.2017 | 22:35
Radoi a dezvaluit de ce sa retras de la echipa nationala Si Chivu stia

Mirel Rădoi a dezvăluit după şapte ani, în faţa lui Răzvan Lucescu, fostul selecţioner al României, care au fost motibele care l-au determinat să nu mai joace definitiv pentru tricolori tocmai în timpul mandatul acestuia. “Dacă văd lucrurile din punct de vedere al antrenorului Rădoi, probabil că i-aş spune jucătorului Rădoi să se gândească mai bine, dar, dacă ar fi din nou să gândesc ca şi jucător, aş lua din nou aceeaşi decizie. Sunt lucruri pe care noi le-am discutat acolo şi care, din păcate, mai tarziu au iesit”, şi-a început discursul Rădoi.

În continuare, fostul căpitan al Stelei a vorbit despre problemele care au fost atunci. “Răzvan a căzut victimă colaterală, adică tot ceea ce se petrecuse cu o perioadă înainte să vină Răzvan, nu numai la echipă, tot ceea ce se întâmpla în jurul echipei, deja nici mie şi nici lui Cristi Chivu nu ne plăcea. Şi el stia! Am avut o discuţie chiar şi cu preşedintele şi le-am spus că lucrurile nu se îndreaptă într-o direcţie bună. Noi fiind şi căpitani de echipă, alături de Contra şi Mutu, ne-am exprimat punctul de vedere”, a spus Rădoi.

Cum a răspuns Răzvan Lucescu.

La rândul său, Răzvan Lucescu a comentat şi el spusele lui Rădoi. “A fost decizia lor, a trebuit s-o respect, la numirea mea ştiam că ar fi avut intenţia de a se retrage înainte de această numire. Şi am încercat să îi conving şi să le transmit că îi respect foarte mult, că mă bazez enorm pe ei, că naţionala are nevoie de ei am considerat că este o decizie personală care nu are nimic de-a face cu prezenţa mea acolo.

De la meciul contra Franţei, de la Paris nu l-am mai văzut pe Mirel. De atunci nu l-am mai văzut. După aceea am încercat să iau legatura cu el, nu mi-a răspuns la telefoane Mirel a fost, în scurta mea carieră de 13-14 ani de antrenorat, unul dintre jucătorii deosebiţi pe care i-am avut şi alături de care am lucrat. Am un respect deosebit pentru el, profesionalismul lui, pentru forţa interioară, ambiţie, pentru modul în care se prezenta în vestiar şi pentru felul în care ştia să adune jucătorii în jurul lui şi să dea absolut totul pe teren”, a spus Răzvan Lucescu pentru TelekomSport.