Sport

EXCLUSIV. Culisele negocierilor Rădoi-Juventus. Ce probleme sunt!

UPDATE. 3 septembrie.  Mirel Rădoi îi dăduse termen lui Ionel Ciuclea pentru răspunsul final, cu privire la tranzacţia respectivă,  până duminică seară. Însă după ce cele două părţi...
04.09.2017 | 00:07
EXCLUSIV Culisele negocierilor RadoiJuventus Ce probleme sunt

UPDATE. 3 septembrie.  Mirel Rădoi îi dăduse termen lui Ionel Ciuclea pentru răspunsul final, cu privire la tranzacţia respectivă,  până duminică seară. Însă după ce cele două părţi s-au întâlnit în această zi s-a stabilit ca totul să se decidă miercuri deoarece patronul clubului Juventus a avut nişte probleme cu actele.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE. 31 august. Mirel Rădoi a vorbit pentru prima oară despre ceea ce FANATIK.RO a dezvăluit ÎN EXCLUSIVITATE acum cinci zile, confirmând informaţiile noastre.

„Suntem la stadiul de discuţii. O să vedem în zilele următoare ce vom face şi vizavi de partea financiară, şi faţă de ce va urma. Nu sunt singur, dar nu e Olăroiu lângă mine, cum s-a speculat. Ne interesează o tranzacţie în care să putem lua locul şi jucătorii. De aceea Juventus Bucureşti.

Voi fi unul dintre investitori şi voi face parte din ce va urma, dar nu voi fi antrenor. Voi sta la birou. Ne presează timpul, aşa că nu putem să umblăm după alt antrenor. Rămâne Opriţa.

Investesc în Liga 1 pentru că eu cred în potenţialul jucătorilor români. Chiar dacă fotbalul nostru produce mai puţin, produce! În trei ani ne luptăm pentru un loc în play-off.

Eu am un proiect, George Ogăraru are unul şi atunci ne-am gândit să unim cele două proiecte în unul singur. El se va ocupa de partea de copii şi juniori. În mare parte, suntem pregătiţi şi aşteptăm ca aceste tratative să se finalizeze. Din punctul nostru de vedere, totul este clar. Am transmis tot ce dorim şi oferim. Până duminică seara aşteptăm răspunsul final. Dacă nu e ok, ne mutăm la altă echipă sau aşteptăm până în iarnă”, a spus Rădoi la Dolce.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

–––––––––

UPDATE. 30 august. Avocaţii lui Mirel Rădoi şi cei ai lui Ionel Ciuclea s-au întâlnit în cursul după-amiezii de miercuri şi au întocmit actele prin care fostul internaţional devine patronul clubului Juventus Bucureşti. Toate documentele se vor semna de către cele două părţi duminică, atunci când Ciuclea va fi în Bucureşti. Pentru a prelua Juventus, Rădoi achită 1,2 milioane de euro!

UPDATE. ora 19:00. FANATIK.RO a aflat că în mare parte Ionel Ciuclea şi Mirel Rădoi au ajuns la un acord, dar urmează ca în următoarele zile să se facă şi un audit la clubul bucureştenilor. Miercui sau cel târziu joi avocaţii celor două părţi se vor întâlni pentru a pune la punct ultimele detalii.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE, ora 14:00. Mirel Rădoi şi Ilie Ciuclea, patronul lui Juventus Bucureşti, s-au întâlnit la sediul SuperCom pentru discuţiile finale. Fostul antrenor al Stelei este interesat de situaţia financiară a clubului.


Mirel Rădoi nu s-a împăcat cu ideea că a părăsit pe uşa din dos fotbalul românesc în calitate de antrenor după ce a demisionat de la Steaua şi pare decis să revină în Liga 1 Betano. FANATIK.RO a aflat că fostul căpitan al roş-albaştrilor intenţionează să cumpere un club din prima divizie, iar acesta este Juventus Bucureşti.

Patronul clubului bucureştenilor, Ilie Ciuclea ne-a mărturisit că a purtat cu Rădoi discuţii în acest sens, dar că îl aşteaptă să vină şi să pună concret în cel mai scurt timp oferta scrisă pe masă.

Mirel Radoi. “Fac tranzacţia în 30 de minute!”

Patronul clubului Juventus Bucureşti, Ilie Ciuclea a vorbit pentru FANATIK.RO despre discuţiile pe care le-a purtat cu Mirel Rădoi.

Eu sunt um om serios, iar Mirel Rădoi este un om la fel de serios. El este un apropiat al clubului Juventus Bucureşti, deoarece a fost în curtea noastră de foarte multe ori. El a asistat şi la multe partide ale noastre. Am avut unele discuţii cu Rădoi despre subiectul despre care vreţi să vorbim. M-a întrebat una sau alta despre club şi despre centrul meu de juniori, dar sunt gata să fac tranzacţia cu el în 30 de minute dacă vine şi îmi pune pe masă oferta concretă şi scrisă. Aşa, pe vorbe cum s-ar spune, am tot vorbit.

Bănuiesc că în spatele lui Mirel sunt şi alţi oameni cu bani şi de valoare, iar unul dintre ei cred că este chiar Cosmin Olăroiu. Acestor oameni le-aş da clubul Juventus Bucureşti cu mare încredere deoarece se pricep la fotbal şi nu şi-ar bate joc de cei 300 de copiii pe care eu îi am acum la centrul de juniori. Însă nu doar Mirel Rădoi m-a întrebat despre club. Am fost întrebat şi de două primării din ţară. Dar dacă Rădoi se hotărăşte să vină şi să cumpere, îl aştept să discutăm cu actele pe masă”, a încheiat Ciuclea.

Vrea 1.500.000 de euro!

FANATIK. RO a aflat că Mirel Rădoi este gata să ofere pentru cumpărarea clubului Juventus Bucureşti 1.200.000 de euro, însă patronul Ilie Ciuclea doreşte din start 1.500.000 de euro. Astfel că este de urmărit ce intenţionează să facă în zilele următoare fostul căpitan al Stelei.