Fotbal intern

Mirel Rădoi i-a cerut lui Cosmin Contra să nu-l convoace pe Florinel Coman pentru meciurile României cu Spania și Malta. “Am avut discuții!”

04.09.2019 | 13:46
Mirel Radoi ia cerut lui Cosmin Contra sa nul convoace pe Florinel Coman pentru meciurile Romaniei cu Spania si Malta Am avut discutii

Gigi Becali l-a atacat dur pe Cosmin Contra pentru că nu l-a chemat pe Florinel Coman la echipa națională a României, dar Mirel Rădoi susține că el a fost cel care i-a cerut selecționerului să nu-l convoace pe “Mbappe de România” pentru meciurile cu Spania și Malta din preliminariile Campionatului European 2020 și a explicat de ce.

  • Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.85 este cota 1X la meciul România – Spania. Vezi toate cotele AICI

Mirel Rădoi i-a cerut lui Cosmin Contra să nu-l convoace pe Florinel Coman pentru meciurile României cu Spania și Malta

“Am avut discuții cu selecționerul Cosmin Contra, nu e treaba mea care e planul tactic pentru meciul cu Spania, dar a fost mai mult rugămintea mea. S-a ajuns la concluzia că decât să evolueze cei doi, Florinel Coman și Tudor Băluță, doar câte 30 de minute în meciul cu Malta, de exemplu, atunci ar fi mult mai util pentru ei ca să evolueze 90 de minute cu Danemarca, spre exemplu.

Va trebui să formăm un grup unit și apoi să găsim mai mulți lideri. Davă va fi doar unul și acela va fi suspendat sau va fi accidentat… noi trebuie să avem pe altcineva în spate. Lipsa lui Ianis ne-a creat probleme, dar știm că va fi de acum la naționala mare și de acea încercăm un nou sistem de joc, ca să putem suplini această lipsă”, a declarat Mirel Rădoi, conform sport.ro.

Florinel Coman după un gol înscris în meciul Anglia U21 - România U21. Sursă foto: sportpictures.eu
Florinel Coman după un gol înscris în meciul Anglia U21 – România U21. Sursă foto: sportpictures.eu

Florinel Coman va juca în Danemarca U21 – România U21

Mirel Rădoi și-a dorit ca Florinel Coman și Tudor Băluță să facă parte din lotul echipei naționale a României U21 pentru meciul jucat în deplasare cu Danemarca U21, în Grupa H, pe 10 septembrie, de la ora 19.30, toate acestea deoarece cei doi jucători nu ar fi jucat mai mult de 30 de minute în dubla cu Spania și Malta din preliminariile EURO 2020.

Florinel Coman și Tudor Băluță au făcut parte din lotul echipei naționale a României U21 care a ajuns până în semifinalele Campionatului European 2019 găzduit de Italia și San Marino, iar cei doi fotbaliști pot ajuta reprezentativa de tinerei și în următoarea campanie de calificare.