BOMBĂ! FRF a programat FC U Craiova! Meciul ar trebui să se joace pe 30 iulie în Cupa României!

UPDATE Ora 19:30 / FRF a programat pe FC U Craiova în faza a doua a Cupei României, ediţia 2014/2015, ce ar urma să se dispute pe 30 iulie, de la ora 17:00, contra divizionarei a IV-a, CS Podari,...
24.07.2014 | 19:05
BOMBA FRF a programat FC U Craiova Meciul ar trebui sa se joace pe 30 iulie in Cupa Romaniei

UPDATE Ora 19:30 / FRF a programat pe FC U Craiova în faza a doua a Cupei României, ediţia 2014/2015, ce ar urma să se dispute pe 30 iulie, de la ora 17:00, contra divizionarei a IV-a, CS Podari, dar FRF susţine că meciul nu se va disputa, cel mai probabil prin prisma neînscrierii echipei pînă la acest moment, în campionat, aşa cum FANATIK.RO a anunţat!

fc u craiova

 

––-

Suporterii FC U îşi pun în ultimul timp, pe reţele de socializare, o singură întrebare: Adrian Mititelu va reveni în această toamnă cu “echipa cu leul” în fotbalul românesc sau nu? După ce echipa nu a fost înscrisă în Liga 2, acum ultraşii uneia dintre cele mai iubite echipe din provincie îşi pun întrebarea dacă finanţatorul alb-albaştrilor va înscrie echipa cel puţin în liga 4.

Pe 23 martie, în momentul în care Mititelu a decis retragerea echipei din Liga 2, a declarat: Nu pot să îmi mai desfăşor activitatea cu o echipă hăituită în permanenţă, care se antrenează pe nişte terenuri preistorice. Nu vrem să ne batem joc de brandul Universitatea Craiova, să se bucure adversarii noştri că ne bat la scor şi că ne umilesc. De aceea astăzi punem punct activităţii. Avem speranţa că pînă în vară lucrurile se vor lămuri, iar din toamnă sper să revenim în Liga a II-a pentru că nu există nici un motiv ca noi să nu putem reveni în acest eşalon. FC Universitatea Craiova nu a murit în 2011, nu va muri nici în 2014. Eu nu voi abandona niciodată acest club pînă nu se va face dreptate. Dacă între timp voi intra în faliment şi nu voi putea înscrie echipa în Liga 2, atunci o vom lua de la capăt din Liga 4, sub o altă societate”, a spus la vremea respectivă Mititelu.

Mititelu nu a primit CIS-ul

În aceste condiţii, sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Mititelu  ar dori să înscrie echipa în liga 4, dar totuşi, pînă să facă acest lucru, mai are de rezolvat o mare problemă. Concret? Adrian Mititelu speră ca în maximum o săptămînă va primi Certificatul de Identitate Sportivă pentru funcţionarea echipei de fotbal sub noua societate U Craiova SA, cea veche, Fotbal Club U Craiova SA fiind în faliment. Totodată, patronul din Bănie intenţionează să înscrie echipa în eşalonul respectiv şi datorită presiunii propriilor suporteri, la care este supus de mai bine de o lună pentru înscrierea echipei în campionat, fie el şi judeţean. 

“Poate să înscrie echipa în Liga 4 pînă pe 1 august”

FANATIK.RO a stat de vorbă şi cu Silviu Bogdan, preşedintele AJF Dolj, cel care ne-a dezvăluit că pînă la această oră Adrian Mititelu nu a solicitat înscrierea echipei din Bănie în Liga 4, dar că mai are timp să facă acest lucru pînă pe data de 1 august. “Nu am primit din partea domnului Mititelu nici o solicitare de înscriere a echipei domniei sale în Liga 4. Însă, atît dînsul cît şi alte formaţii pot să mai facă înscrieri pînă pe data de 1 august”, a precizat Silviu Bogdan.

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: