Fotbal international

MitriGOL după gol! VIDEO. Alex Mitriță a marcat iar pentru New York City, la o zi după ce s-a însurat cu frumoasa Alesia

14.09.2019 | 20:47
Români în străinătate LIVE BLOG februarie 2020. Mitriță a oferit o pasă de gol în Liga Campionilor Concacaf. Sursa foto: hepta.ro

Alexandru Mitriță traversează o perioadă foarte buna atât din punct de vedere fotbalistic, cât și personal. Fostul jucător al Universității Craiova s-a căsătorit vineri cu frumoasa sa iubită Alesia, iar sâmbătă a reușit un nou gol în MLS, unde evolueză pentru New York City.

  • 3 goluri în ultimele 4 meciuri a reușit Alex Mitriță

Alex Mitriță continuă seria fantastică din MLS

Alexandru Mitriță, fotbalist neconvocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Spania și Malta, traversează o perioadă excelentă în MLS, la New York City. În ultimele 4 etape, fostul fotbalist al Craiovei are trei goluri marcate, ultimul fiind reușit sâmbătă, în minutul 43 al meciului cu San Jose Earthquakes.

Alex Mitriță alături de soția sa. Sursă Foto: Facebook
Alex Mitriță alături de soția sa. Sursă Foto: Facebook

Nu doar din punct de vedere fotbalistic Mitriță traversează o perioadă excelentă, ci și din punct de vedere personal. Cu doar o zi înainte să reușească un nou gol în MLS, jucătorul de 24 de ani s-a însurat cu frumoasa sa iubită Alesia. Cei doi locuiesc împreună la New York de când fotbalistul s-a transferat pe continentul nord-american, iar acum au făcut pasul cel mare. Alex Mitriță și Alessia sunt împreună de peste 5 ani, iar mijlocașul chiar i-a dedicat un tatuaj actualei sale soții: numărul 14, data în care s-au cunoscut, imprimat pe braț.

Mitriță, formă excelentă în MLS

Alex Mitriță traversează o formă sportivă excelentă odată cu transferul în MLS, la New York City. Din luna februrie, mijlocașul de banda a strâns 28 de meciuri pe tărâm nord-american, reușind 10 goluri și 3 pase decisive.

Transferat pe 8 milioane de Ney York City, Mitriță a pierdut echipa națională odată cu această mutare. Motivele invocate de Cosmin Contra ar fi legate de fusul orar și de perioada scurtă pe care fotbalistul ar avea-o între ultimul joc în America și primul meci al echipei naționale. Șapte meciuri are Mitriță sub tricolor, ultimul în martie 2019, cu Suedia, când a fost schimbat la pauză de selecționerul Contra.

  • 24 de ani are Alex Mitriță
  • 10 goluri are fotbalistul la New York City
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri