Life

Modelul australian Amber Luke s-a tatuat încontinuu timp de 5 ani de zile. Cum arată tânăra de 24 de ani

27.05.2020 | 17:55
Modelul australian Amber Luke sa tatuat incontinuu timp de 5 ani de zile Cum arata tanara de 24 de ani
Modelul australian Amber Luke s-a tatuat încontinuu timp de 5 ani de zile sursă foto: protv.ro
ADVERTISEMENT
Modelul australian Amber Luke a șocat o lume întreagă cu apariția ei, la 5 ani după ce și-a tatuat tot corpul, inclusiv fața. Tânăra de 24 de ani, care se bucura de un chip angelic, acum este complet acoperită de tatuaje.

Cum arată Amber Luke după ce s-a tatuat 5 ani încontinuu

Totul a început în urmă cu cinci ani, când Amber Luke a dezvoltat o adevărată obsesie pentru desenele de pe corp. Așa că, a început să se tatueze, cheltuind peste 20.000 de lire sterline ca să își deseneze fiecare parte din corp.

În urmă cu cinci ani, Amber avea o un chip luminos și părul blond. Acum, afișează atitudinea unei fete rele, cu părul albastru, zeci de piercing-uri și tatuaje bătute unul lângă celălalt. Abia dacă i se mai văd ochii.

ADVERTISEMENT

Schimbare radicală, după cinci ani

Zilele trecute, modelul a postat o fotografie care prezenta întocmai diferențele. Cum era la 19 ani și cum arată acum, la 24, cu peste o sută de tatuaje.

Comentariile utilizatorilor au fost de încurajare: “Frumoasă în ambele fotografii.”  Amber se mândrește cu miile de fani care îi adoră arta corporală.

ADVERTISEMENT
Amber Luke, transformare
Cum arăta Amber în urmă cu cinci ani. sursă foto mirror.co.uk

Ea are, de asemenea, maxilarul plin de piercing-uri, iar culoarea ochilor și-a schimbat-o cu ajutorul unei cerneli de culoare albastru strălucitor.