ADVERTISEMENT
Life

Modificare în grila de programe la Kanal D. Un nou serial turcesc va fi difuzat în iulie

Autor: Stefania Bacanu | 01.07.2020 | 20:03
Modificare în grila de programe la Kanal D. Un nou serial turcesc va fi difuzat în iulie
Modificare în grila de programe a Kanal D. Un nou serial turcesc va fi difuzat în iulie sursă foto: kanald.ro

Fanii serialului Mă numesc Zuleyha, difuzat la Kanal D, vor fi dezamăgiți. De la jumătatea lunii iulie, o altă producție va lua locul serialului care nu va mai fi difuzat de luni până vineri, cum se întâmpla până acum, ci doar două zile pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Un nou serial turcesc își face loc în grila de programe Kanal D. Dragoste și secrete va debuta după 15 iulie și va putea fi urmărit în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20:00.

În rolurile principale, telespectatorii îi vor vedea pe Ali, care a jucat și în Bahar, viață frumosă, și pe Özgü Kaya care va interpreta rolului Sevdei.

ADVERTISEMENT

Un nou serial turcesc în grila de programe Kanal D

Keremcem este un tânăr ambițios, atrăgător care este nevoit să se descurce în fața unor evenimente dificile, complet neașteptate. Practic, viața lui este dată peste cap total.

Și pentru că nu era de ajuns, în viața lui apare Sevda, o tânără extrem de frumoasă, care îi pică cu tronc. Chiar dacă au personalități complet opuse, ci doi se vor îndrăgosti iremediabil unul de celălalt, dar vor fi nevoiți să lupte pentru iubirea lor, pentru că relația lor este supusă numeroaselor încercări.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Mă numesc Zuleyha, un serial care a prins la public, și este urmărit seară de seară de luni până vineri, va avea, din 15 iulie, doar două episoade.

Turcii speră ca noua producție să se bucure cel puțin de același succes de care s-a bucurat Mă numesc Zuleyha.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!