Fotbal international

Moise Kean l-a făcut praf pe tatăl lui după primele goluri pentru Italia: “Să nu uiţi cine îţi punea mâncarea pe masă”

28.03.2019 | 17:53
Moise Kean la facut praf pe tatal lui dupa primele goluri pentru Italia Sa nu uiti cine iti punea mancarea pe masa

Moise Kean l-a făcut praf pe tatăl lui după primele goluri pentru Italia. Atacantul de 19 ani a jucat în cele două meciuri ale “Squadrei Azzurra” din startul preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. Cu cele două goluri marcate, în meciurile cu Finlanda şi cu Liechtenstein, a fost unul dintre remarcaţii presei din Peninsulă în pauza competiţională.

Moise Kean l-a făcut praf pe tatăl lui după primele goluri pentru Italia: “Habar nu am ce vorbeşti”

Moise Kean l-a făcut praf pe tatăl lui după primele goluri pentru Italia. Fotbalistul lui Juventus a fost deranjat de faptul că Moise Kean Sr a povestit mai multe anecdote din perioada copilăriei jucătorului şi a susţinut că formaţia din Torino îi este datoare cu două tractoare. Atacantul de 19 ani a ripostat pe contul personal de Instagram.

“Tractoare?? Habar nu am despre ce vorbeşti. Dacă sunt omul de azi, trebuie să-i mulţumesc mamai mele şi cu asta am spus totul. Să nu uiţi cine îţi punea mâncarea pe masă”, a fost mesajul postat de Moise Kean pe contul personal de Instagram.

Moise Kean l-a făcut praf pe tatăl lui după primele goluri pentru Italia
Moise Kean l-a făcut praf pe tatăl lui după primele goluri pentru Italia

Ce l-a enervat pe Moise Kean

După meciurile jucate de Italia în preliminariile pentru EURO 2020, tatăl lui Moise Kean a avut mai multe apariţii TV. Cu această ocazie, bărbatul a susţinut că Juventus îi este datoare cu două tractoare pentru că l-a convins pe fiul lui să nu plece din Italia.

“Mama lui Moise şi eu suntem despărţiţi şi ea, în trecut, a vrut să-l ducă în Anglia să joace. M-am dus la conducătorii lui Juventus şi le-am spus că o să-l conving să rămână în Italia. În schimb, îmi doream două tractoare. Cei din club mi-au spus că nu va fi nicio problemă, dar nici până acum nu mi-au dat ce mi-au promis. Nici bilete la meciuri nu mai primesc. Îmi doresc ca Moise să joace la Juventus pentru totdeauna, echipa asta e în sângele meu. L-am trimis la Juventus pentru că sunt fanul echipei”, a susţinut tatăl lui Moise Kean.