Fanatik Show

De asta au pierdut? Festinul lui Cristescu i-a îngrăşat pe rapidişti:”Aveţi 3 kg în plus”

După înfrîngerea surprinzătoare a Rapidului în deplasarea de la Slobozia, scor 0-1, Viorel Moldovan şi-a concentrat toată atenţia către derby-ul seriei cu Poli Iaşi. Tehnicianul...
19.10.2013 | 18:02
De asta au pierdut Festinul lui Cristescu ia ingrasat pe rapidistiAveti 3 kg in plus
ADVERTISEMENT

După înfrîngerea surprinzătoare a Rapidului în deplasarea de la Slobozia, scor 0-1, Viorel Moldovan şi-a concentrat toată atenţia către derby-ul seriei cu Poli Iaşi. Tehnicianul giuleştenilor şi-a asumat vina pentru primul “11” folosit, însă le-a transmis jucătorilor să urmeze un meciu strict şi acasă, mai ales că unii fotbalişti au probleme cu surplusul de kilograme.

Prima înfrîngere a lui Moldovan pe banca Rapidului nu i-a demoralizat pe giuleşteni, care aşteaptă cu interes şi nerăbdare derby-ul seriei cu Poli Iaşi. La sfîrşitul partidei contra Unirii Slobozia, fostul “tricolor” a făcut o scurtă radiografie a meciului şi a împărţit responsabilitatea pe care părţile implicate nu şi-au asumat-o. “Îmi asum vina pentru acest eşec. Nu o fac de complezenţă, ci pentru că sînt principalul vinovat! Nu am găsit soluţia ideală, însă trebuie să înţelegeţi că şi voi aţi avut o parte mică de vină pentru că nu v-aţi îndeplinit sarcinile de joc. Trebuie să ne revenim şi că cîştigăm la Iaşi, trebuie să ne consolidăm poziţia de lider!”, şi-a început discursul, pe un ton calm, fostul component al “Generaţiei de aur”.

ADVERTISEMENT

“Nu mai mîncaţi ce vă dăunează”

Singurul lucru pe care Viorel Moldovan l-a reproşat jucătorilor săi a fost iresponsabilitatea cu care unii jucători tratează regimul alimentar. “Trebuie să aveţi grijă la ce mîncaţi. În fiecare zi, în fiecare moment. Renunţaţi la cartofi prajiţi şi alte mîncăruri care vă pot dăuna. Şi nu mai mîncaţi în exces! Avem un obiect important de stabilit, iar primul pas va fi miercuri, contra Iaşiului. Vom avea cel mai greu meci pînă acum, trebuie să aveţi greutatea optimă” , a încheiat “Moldo-gol”.

Discursul lui Viorel Moldovan a fost urmat de atenţionările veteranilor din lotul rapidiştilor, care i-au luat în colimator pe cei mai tineri, care au un surplus de greutate: “Aveţi cîte 2-3 kilograme în plus! Mai lăsaţi mîncarea şi slăbiţi!”

ADVERTISEMENT

Discursul lui Vio Moldovan vine după ce finanţatorul Nicolae Cristescu, a explicat la FANATIK Show, în cursul acestei săptămîni, meniul sofisticat şi bogat pe care îl au rapidiştii în cantonament, mîncarea fiind pe alese, de tip bufet suedez!

În premieră, rapidiştii folosesc avionul!

La cîteva zile după ce baza sportivă ProRapid a rămas fără gaze şi curent pentru neplata facturilor, giuleştenii au parte şi de răsfăţ. Pentru meciul cu Iaşi, jucătorilor lui Moldovan li s-a asigurat deplasarea cu un avion, în premieră pentru noul sezon din eşalonul secund. Deşi poate părea că efortul financiar aparţine celor doi acţionari, surse din cadrul clubului au dezvăluit că acesta a fost plătit de un sponsor anonim din cadrul echipei. “Bine că nu mergem pînă la Iaşi cu autocarul. Asta mai lipsea! Avionul este plătit din banii aceluiaşi om de afaceri care ne-a transmis că ne dă o primă de 20.000 de euro dacă eliminăm Petrolul din Cupa României”, au comentat jucătorii.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

 

 

Tags: