News

Momente comice în Gara de Nord. “Nașul” unui tren, uitat pe peron. Imaginile care au făcut înconjurul României VIDEO

14.06.2019 | 12:52
Momente comice in Gara de Nord Nasul unui tren uitat pe peron Imaginile care au facut inconjurul Romaniei VIDEO

Situație fără precedent în istoria CFR. Nașul unui tren a fost uitat pe peron de mecanic și nu, nu vorbim de vreo localitate mărginașă din România, cum mulți ar avea astfel de prejudicii, ci chiar în cea mai mare gară din România. Gara de Nord, București. Scena a fost filmată de călătorii care se aflau în tren, iar imaginile care au stârnit hohote de râs au făcut deja înconjurul întregii țări.

Nașul a rămas pe peron în Gara de Nord. Călătorii s-au amuzat și l-au filmat

Scena filmată în Gara de Nord este suprarealistă. Cel care trebuia să controleze biletele călătorilor de pe trenul CFR a ”pierdut” trenul pentru câteva momente, căci mecanicul a pornit fără să știe că acesta nu a urcat. Cum nu s-a asigurat nimeni că lipsește unul din cei mai importanți oameni din tren, acesta a rămas pe peron și a alergat apoi după tren făcând semn mecanicului să oprească pentru a se putea urca.

Imaginile au fost comentat pe rețelele de socializare, iar românii s-au întrecut în glume și emoticoane în fața acestui videoclip. Unul dintre utilizatorii Facebook a scris că nașul a rămas afară din tren pentru că, cel mai probabil, „nu a împărțit ciubucul”.  Nu toți românii s-au solidarizat, așadar, cu nașul care a pierdut trenul. Unii spun că și el a dat jos mulți călători, iar acum a trăit aceeași experiență.

NAȘUL "A PIERDUT" TRENUL! FAZĂ COMICĂ PETRECUTĂ ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP PE RUTA BUCUREȘTI – TÂRGOVIȘTE! DETALII ÎN ARTICOL: https://24breakingnews.ro/viewPost.php?postId=3425

Gepostet von 24BreakingNews am Donnerstag, 13. Juni 2019

Comentariile românilor

„Cum e fraiere când alergi după tren???  Si alții au rămas că i-ai dat tu; Cum se poate? Eu ştiu că naşul pune trenu pe liber de plecare; Era la o bere ….căldură mare !!!

Credea că are timp … că se încadrează în “întârzierea programată” ….!!!; Numai în România mai există naș, în alte țări nu mai folosesc”, sunt câteva din sutele de comentarii care au curs în ultimele două ore pe pagina de Facebook.