Fotbal international

Momente de groază pentru Samassa, colegul lui Papp din Turcia. A leșinat din senin pe teren! Ce s-a întâmplat cu el. Video șocant

17.08.2019 | 23:59
Momente de groaza pentru Samassa colegul lui Papp din Turcia A lesinat din senin pe teren Ce sa intamplat cu el Video socant

Portarul echipei Sivasspor, Samassa Mamadou, a leșinat pe teren în timpul meciului cu Beșiktaș. În al treilea minut de prelungire al primei reprize al înfruntării din prima etapă a campionatului Turciei, portarul malian a avut o ciocnire dură cu atacantul oaspeților Tyler Boid, iar după ce a primit îngrijiri medicale și părea că este în afara oricărui pericol, Samassa a leșinat pen marginea terenului.

Momente de groază în Turcia

Fotbalul a fost aproape de o nouă tragedie. Sâmbătă seară, la meciul dintre Sivasspor și Beșiktaș, portarul gazdelor Samassa Mamadou a leșinat pe marginea terenului după ce a primit îngrijiri medicale în urma unui contact dur avut cu atacantul Tyler Boid.

Ciocnirea a avut loc în prelungirile primei reprize din meciul jucat în prima etapă din campionatul Turciei, iar portarul părea că este în afara oricărui pericol. Câteva minute mai târziu, aflat la marginea terenului, Samassa a leșinat!

Samassa a fost transportat la spital

Samassa, colegul lui Paul Papp la Sivasspor, a fost transportat de urgență la spital și din primele informații situația sa este delicată. În aceste momente, medicii efectuează un control neurologic, lovitura cu atacantul Tyler Boid afectându-l serios.

Meciul Sivasspor – Beșiktaș a continuat după ce portarul Samassa a fost dus la spital, iar echipa gazdă a obținut victoria, scor 3-0.