Fotbal intern

Moment de panică în tribune la meciul Chindia – Viitorul. De ce a fost oprit jocul câteva momente

20.07.2019 | 09:11
Moment de panica in tribune la meciul Chindia  Viitorul De ce a fost oprit jocul cateva momente

Stadionul Ilie Oană din Ploieşti a fost gazda vineri seară a meciului din Liga 1 dintre Chindia Târgovişte şi Viitorul Constanţa, contând pentru etapa a doua din actualul sezon şi încheiat cu victoria echipei lui Gică Hagi, scor 1-0. Cum echipa lui Gică Hagi are foarte puţin suporteri care să facă deplasarea la meciurile jucate în afara judeţului Constanţa organizatorii meciului, oficialii dâmboviţeni au considerat că partida nu va avea parte de un aflux de spectatori, nici măcar din rândul propriilor suporteri.

Momente de panică în tribune la meciul Chindia – Viitorul

Prin urmare au decis să închirieze de la gospodarii cochetei arene ploieştene doar tribuna 1, considerând că şi aceasta va fi suficientă pentru fanii care vor face deplasarea de la Târgovişte în oraşul aurului negru. Au avut însă parte de o surpriză uriaşă, în momentul în care au văzut nu numai că acele 4000 de locuri au fost ocupate extrem de repede, dar au şi rămas pe la porţi circa 500 de suporteri ai Chindiei!

Aşa că partida a beneficiat şi de un public destul de numeros şi de activ, datorită prezenţei masive a suporterilor veniţi de la Târgovişte, care şi la final, deşi favoriţii au pierdut, la capătul unui meci în care au arătat multe lucruri bune, au scandat numele echipei lor, apreciind dăruirea jucătorilor în faţa echipei care are cea mai bună posesie şi circulaţie a balonului din Liga 1.

Chindia Târgovişte – Viitorul Constanţa. Momentul în care suporterul căruia i s-a făcut rău în tribune este dus pe braţe la ambulanţă

A fost purtat pe braţe până la ambulanţă

Un incident însă a umbrit acest spectacol şi nu se ştie care sunt urmările sale. Arbitrul Ovidiu Haţegan a fost nevoit să întrerupă câteva momente jocul spre finalul primei reprize, ca urmare a faptului că unui spectator aflat în tribuna târgovişteană i s-a făcut rău. Vecinii de scaun au strigat imediat după ajutor, meciul a fost oprit până când suporterul a fost cărat pe braţe până la ambulanţa aflată, regulamentar, la marginea terenului.

În presa dâmboviţeană de sâmbătă nu există nici o informaţie despre starea de sănătate a bărbatului căruia i s-a făcut rău în timpul meciului, astfel încât nu se cunoaşte dacă acesta şi-a revenit sau a fost transportat la spita, în Ploieşti.