News

Momente tensionante la Galaţi, în timpul mitingului PSD! Protestatarii au bruiat discursul lui Liviu Dragnea

11.05.2019 | 13:12
Momente tensionante la Galati in timpul mitingului PSD Protestatarii au bruiat discursul lui Liviu Dragnea

Mitingul Partidului Social Democrat de la Galați a avut parte și el de tensiuni. Ca în cazul evenimentului de la Iași, protestatarii au încercat să își facă și ei vocile auzite, astfel că până și discursul Liderului partidului a fost bruiat de vuvuzele. Jandarmii au format o barieră în fața sutelor de protestatari care s-au adunat în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Galați. Sute de voci răsună împreună: ”Jandarmeria apără hoţia!”, ”PSD, ciuma roşie” şi ”Hoţii, hoţii!”, unii au început să arunce cu hârtie igienică fix în direcția susținătorilor PSD.

Momente tensionate la mitingul PSD de la Galați! Propestatarii și-au spus cuvântul

Sute de protestatari s-au adunat la mitingul PSD de la Galați, moment în care i-au cam pus bețe-n roate lui Liviu Dragnea pe parcursul discursului. Președintele Partidului Social Democrat se află azi la adunarea cu susținătorii din Galați. Acesta a anunțat că va depune în Parlament un proiect de lege împotriva dublului standard.

”Ca să nu rămânem la nivel de vorbe. Săptămâna viitoare voi depune un proiect de lege împotriva dublului standard între România şi ţările din Europa. Săptămâna viitoare îl voi depune, iar cei care vor încălca această lege vor plăti scump”, a declarat Liviu Dragnea.

Momente tensionate la mitingul PSD de la Galați
Liviu Dragnea
Sursa Foto: Hepta

“O gaşcă de netrebnici ne urmăresc”

Protestatarii s-au aprins și și-au ascuțit mai tare vocile în moementul în care Dragnea și-a început discursul. Acesta a început cu un atac la adresa președintelui României. Liderul PSD i-a numit pe opozanți “gașca lui Iohannis.” ”Peste tot pe unde mergem noi în ţară o gaşcă de netrebnici ne urmăresc. Aseară, la Galaţi, i-au găsit cu bolovani şi bâte. Iohannis şi gaşca lui vor să conducă România cu bâta, oameni buni! Îi lăsăm noi să conducă România?

Nu avem noi puterea să câştigăm alegerile europarlamentare, prezidenţiale şi locale? Nu doar că putem, noi avem şi datoria să câştigăm aceste alegeri. Nu putem să lăsăm România pe mâna acestor oameni, nu-i lăsăm!”, le-a spus Liviu Dragnea simpatizanţilor PSD.