News

„Mondenii” s-au mutat la Pro TV. Când va începe noul serial

Veste surprinzătoare pentru fanii serialului-pamflet ”Mondenii”, difuzat la Prima TV din 2006. O parte din distribuţia sa vor fi protagoniştii unui nou serial, intitulat „Atletico Textila”...
30.10.2015 | 00:00
Mondenii sau mutat la Pro TV Cand va incepe noul serial
ADVERTISEMENT

Veste surprinzătoare pentru fanii serialului-pamflet ”Mondenii”, difuzat la Prima TV din 2006. O parte din distribuţia sa vor fi protagoniştii unui nou serial, intitulat „Atletico Textila” ce va fi difuzat de Pro TV de anul viitor.

Serialul Atletico Textila va fi produs de Frame Film, având acelaşi regizor ca Las Fierbinţi, George Dogaru, scrie reportervirtual.ro.

ADVERTISEMENT

În rolurile principale din „Atletico Textila” apar chiar foştii „Mondeni” de la Prima TV, care revin cu forţe noi. Astfel că-i veţi vedea din nou la treabă pe Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Andreea Mateiu, Angel Popescu, Bogdan Cotleţ, Andrei Mateiu, Alexandru Ion, Răzvan Oprea, Sergiu Costache, Pavel Bârsan şi Răzvan Vasilescu.

„Pasiunea pentru fotbal nu se opreşte numai la meciurile sau la competiţiile sportive, ci continuă mai departe de acestea: faima, victoriile, banii, femeile, infamiile şi toată atenţia din jurul jucătorilor. Amănuntele picante din viaţa fotbaliştilor şi informaţiile din culisele unei competiţii de fotbal sunt întotdeauna preţioase, la orice nivel, chiar dacă este vorba despre cea mai bogată echipă de fotbal sau cel mai sărac FC dintr-o ligă inferioară. Este o lume potrivită pentru comedie, iar Atletico Textila prezintă povestea savuroasă a unei echipe condamnate eşecului!”, spune George Dogaru, regizorul producţiei.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.realitatea.net

Tags: