Sporturi

Monica Niculescu s-a retras în ultimul tur al calificărilor la Rabat! Irina Bara a fost eliminată în aceeaşi fază

29.04.2019 | 17:15
Monica Niculescu sa retras in ultimul tur al calificarilor la Rabat Irina Bara a fost eliminata in aceeasi faza

Monica Niculescu s-a retras în ultimul tur al calificărilor la Rabat. Monica Niculescu, locul 128 WTA şi cap de serie numărul 6, nu a mai putut continua în calificări şi s-a retras în finala calificărilor de la Rabat, un turneu de categorie Internaţional, cu premii totale în valoare de 250,000 de dolari. Competiţia se desfăşoară între 29 aprilie şi 4 mai. Campioana en-titre de la competiţia din Maroc este belgianca Elise Mertens.

Monica Niculescu a abandonat în timpul finalei calificărilor de la Rabat

Monica Niculescu a întâlnit-o în ultimul tur al calificărilor de la Rabat pe jucătoarea din Serbia, Olga Danilovic, ocupanta locului 118 WTA şi cap de serie numărul 3. Chiar dacă nu a început aşa cum şi-ar fi dorit şi ajunsese să fie condusă cu 3-1 în prima manşă a partidei, Monica Niculescu a revenit şi a egalat la 4, scor la care a si hotărât să se retragă din meci. Prin urmare, Danilovic a obţinut calificarea pe tabloul principal la turneul organizat în Maroc.

Irina Bara, locul 178 WTA, a ratat, luni, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Rabat, de categorie WTA International. Bara a fost învinsă în mod clar, cu scorul de 6-1, 6-2, de belgianca Ysaline Bonaventure, locul 122 WTA şi cap de serie numărul 4, după o oră de joc. Pentru prezenţa pe tabloul de calificări la simplu, românca va primi un prmiu de 1.005 dolari şi 14 puncte WTA.

Monica Niculescu s-a retras în ultimul tur al calificărilor la Rabat

România, o singură reprezentantă pe tabloul principal la Rabat

Singura româncă direct acceptată pe tabloul principal este Ana Bogdan, locul 132 WTA, care va evolua, tot, luni, în primul tur, cu franţuzoaica Alize Cornet, locul 54 WTA. Partida este programată în jurul orei 18.30, ora României. Aceasta va fi prima confruntare dintre cele două jucătoare. Deşi Ana nu a avut rezultate bune anul acesta, sportiva din Sinaia pare că-şi reconstruieşte încrederea. Ea a câştigat patru partide pe zgură sezonul acesta şi a cedat de doar două ori.