Niculescu a uimit lumea: “A feliat-o pe Şarapova!” Ce scrie NY Times

ŞARAPOVA
Irina Aldea   
in Stiri sportive
12/02/2018, 21:17
Niculescu a uimit lumea: “A feliat-o pe Şarapova!” Ce scrie NY Times

Monica Niculescu a obţinut luni una dintre cele mai importante victorii ale carierei şi s-a calificat în turul secund al turneului de la Doha. Românca în vârstă de 30 de ani a învins-o în trei seturi, scor 4-6, 6-4, 6-3, pe Maria Şarapova, în primul duel direct dintre cele două jucătoare. Ce este şi mai surprizător este faptul că jucătoarea din Slatina a trecut şi de calificări, făcându-i faţă fizic, dar mai ales mental rusoaicei.

Românca e lăudată de wtatennis.com pentru modul în care şi-a apropiat victoria, jurnaliştii sursei citate fiind impresionaţi de gama atât de diversă de lovituri ale sportivei din Slatina. “Niculescu a apelat la o varietate de lovituri pentru a o doborî pe Sharapova, câştigătoare a cinci turnee de Grand Slam. Cunoscută pentru sliceul său care sfidează imaginaţia, Monica a apelat la o varietate incredibilă de lovituri pentru a trece în trei seturi de fostul lider WTA, Maria Sharapova”, notează site-ul wtatennis.com.

Meciul Monica Niculescu – Maria Şarapova, prilej de amuzament pe reţelele de socializare

Ben Rothenberg, jurnalist specializat pe tenis la New York Times, a fost fascinat de jocul Monicăi Niculescu din meciul câştigat în faţa Mariei Şarapova, la Doha. “Bagajul de trucuri al Monicăi Niculescu a fost bogat ca să o scoată pe Maria Şarapova în turul I la Doha”, a scris Rothenberg, pe Twitter. “Unul dintre lucrurile mele favorite în tenis este când o adversară a Monică Niculescu este vrăjită suficient încât să-i trimită un slice de forehand înapoi, aşa cum a făcut Şarapova”, a mai comentat el. 

Alte comentarii au apărut la scurt timp: “Şarapova a fost feliată (sliced – n.r. lovitura Monicăi care pune cele mai mari probleme în circuit) de Niculescu”

“O placi sau nu, jocul ei este unic. Modul în care frânge jocul adversarelor mă amuză. Bine lucrat, Monica” 

De asemenea, nici suporterii rusoaicei nu s-au abţinut în mediul online: “Mă aşteptam ca Monica ori să piardă 1-6, 1-6, ori să o învingă pe Şarapova… a ales varianta a doua”

Un fan i-a adresat Maşei un mesaj direct: “Sper să nu mai joci niciodată împotriva Monicăi Niculescu”

Ştirea MOMENTULUI

Săpunaru s-a înţeles cu CFR Cluj! Ce salariu va câştiga la campioana României

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.