News

Monica Tatoiu a fost la un pas de moarte! S-a întâmplat chiar pe patul de spital

30.03.2019 | 17:42
Monica Tatoiu a trecut prin clipe cumplite

Monica Tatoiu a trecut prin clipe cumplite. Cunoscută pentru aparițiile sale în emisiunile de tip tabloid, aceasta a vorbit deschis despre un episod neplăcut și mai puțin știut din viața sa. Deși este mai mereu binedispusă și cu zâmbetul pe buze, Monica Tatoiu nu a avut parte numai de momente fericite.

 Monica Tatoiu s-a aflat la un pas de moarte. Ce a pățit

Se întâmpla pe 29 martie 1994, atunci când Monica Tatoiu a văzut practic moartea cu ochii. Vedeta a rememorat acest moment trist din viața sa. S-a ajuns aici din cauza unor complicații apărute în timpul operației de cezariană.

Clipele cumplite prin care a trecut atunci au determinat-o să-și dorească moartea, însă din fericire totul s-a terminat cu bine. Deși copilul s-a născut cu un plămân de nefuncțional. Astăzi,de ziua fiului său, Monica Tatoiu spune că se consideră o mamă mândră și dezvăluie că a reușit să se salveze prin rugăciune.

Ce spune Monica Tatoiu despre cele mai grele momente din viața sa
Ce spune Monica Tatoiu despre cele mai grele momente din viața sa

Monica Tatoiu povestește clipele cumplite prin care a trecut

29 martie 1994 era într-o zi de marţi. La ora 9, în Spitalul Universitar, am făcut cezariana de frică. Era să mor de la anestezie. Copilul s-a născut cu un plămân nefuncţional. Doctorii mi-au spus că pot să mai încerc după. Am vrut să mor şi apoi m-am rugat. Am promis să fiu cuminte cum mama m-a învăţat şi am ascultat-o. Şi s-a făcut bine. Este master diver. Împlineşte astăzi 25 de ani. E adult acum, cu carte de muncă. Niciun sacrificiu nu este prea mare pentru puiul tău. Oricât de mare este, tot pui rămâne. L-am învăţat tot ce m-au învăţat ai mei părinţi. E mai înţelept ca mine. La mulţi ani puiul meu de 25 de ani, marea realizare a vieţii mele” , este mesajul Monicăi Tatoiu, postat pe pagina sa de Facebook, cu ocazia fiului său, care astăzi aniversează frumoasa vârstă de 25 de ani.