News

Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! Motivul pentru care i-a interzis fiului să o înmormânteze

06.04.2019 | 16:53
Monica Tatoiu vrea sa fie incinerata Motivul pentru care ia interzis fiului sa o inmormanteze

Monica Tatoiu, una dintre cele mai nonconformiste persoane publice din România, nu crede în multe reguli, printre care și în cele ale ortodoxiei. Femeia de afaceri și-a făcut deja testamentul și a ”lăsat vorbă” ca nu cumva să fie înmormântată, ci incinerată.

Monica Tatoiu vrea să fie incinerată!

„Cred că frații mei care sunt arși pe rug, născuți prin același același act al creației, chiar dacă nu sunt ortodocși sunt frații mei. Dacă ei se ard și ajung în Rai, eu de ce nu pot să ajung în Rai? Numai pentru că așa spun niște canoane? Eu nu cred în chestiile astea. Iar eu nu vreau ca fiul meu să vină cu flori la cimitir. Nu cred în toate chestiile astea pre-creștine!”, a spus Monica Tatoiu.

Vedeta a făcut avere din comercializarea produselor cosmetice, la finalul anilor ’90, începutul anilor 2000, iar ulterior s-a gândit că este momentul să se implice în politică. De-a lungul timpului, au apărut multe întrebări legate de pensia acesteia, astfel că femeia de afaceri a și venit cu un răspuns. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a dezvăluit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! Motivul pentru care i-a interzis fiului să o înmormânteze
Femeia de afaceri și-a făcut deja testamentul și a ”lăsat vorbă” ca nu cumva să fie înmormântată, ci incinerată

Femeia de afaceri suferă de claustrofobie

Una dintre pasiunile ei este să călătorească și face asta cât de des poate. Recent, invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, a povestit cum se desfășoară vacanțele ei alături de soț sau prieteni și de ce se bucură cel mai tare. „Sufăr de claustrofobie. Mie dacă mi se strică liftul, eu sunt în stare să mă arunc de la etaj. Și cu cabina de schi e la fel. dacă e prea multă vreme ș se oprește cabina de schi eu fac atacuri de panică.

Monica Tatoiu vrea să fie incinerată! Motivul pentru care i-a interzis fiului să o înmormânteze
Monica Tatoiu alături de soțul ei

Anul acesta, m-am gândit că toată lumea din jurul meu făcea scufundări. Coborau la 20-25 de metri. Bărbatul meu face chestia asta de vreo 4-5 ani. N-am dormit în noaptea aia, am visat… Și mă duc eu acolo, era un puștiulică de 20 de ani și mă bagă ăla înăuntru. Am făcut atac de panică. Apoi îmi zice: „Acum mergem la 12 metri”. Mamă!!!”, a povestit Monica Tatoiu.

Tags: