Fotbal international

Moţi de Anglia! A marcat în minutul 90+5 şi a apărat un penalty în 90+9! Video

06.01.2019 | 15:16
Moti de Anglia A marcat in minutul 905 si a aparat un penalty in 909 Video

Will Evans poate fi numit cu uşurinţă “Cosmin Moţi” de Anglia. Începutul de an a adus cel mai nebun meci al sezonului în liga a cincea engleză. Suporterii care au venit să vadă partida Chesterfield – Ebbsfleet au avut parte de un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

La pauză, oaspeţii erau în avantaj pe tabelă, scor 3-0, iar suporterii lui Chesterfield se aşteptau la o nouă înfrângere. În a doua repriză, Tom Denton a dat startul revenirii pentru gazde. Marc-Antoine Fortune a marcat al doilea gol al lui Chesterfield cu şapte minute înainte de final, iar suporterii formaţiei din Derbyshire sperau la o minune. În minutul 90+5, Will Evans a adus egalarea cu o lovitură de cap şi a declanşat nebunia pe “Proact Stadium”.

Cosmin Moţi de Anglia. A intrat în poartă în minutul 90+6 şi a apărat un penalty

În minutul 90+6, Callum Burton, portarul lui Chesterfield, a fost eliminat şi Ebbsfleet a primit o lovitură de la 11 metri. Will Evans a intrat între buturi şi a produs miracolul începutului de an în fotbalul din Anglia. Fundaşul de 27 de ani a apărat penalty-ul lui Michael Cheek şi a păstrat rezultatul de egalitate de pe tabelă. La finalul meciului de pe “Proact Stadium”, fanii echipei au intrat pe teren şi au sărbătorit remiza obţinută de favoriţii lor. După 28 de etape, Chesterfield ocupă locul 22, poziţie retrogradabilă, în liga a cincea din Anglia. Will Evans a jucat de-a lungul timpului pentru Swindon Town, Hereford United, Newport County, Eastleigh şi Aldershot Town.

În sezonul 2014-15, Cosmin Moţi a ajutat-o pe Ludogoreţ să se califice în grupele Ligii Campionilor. Campioana Bulgariei a eliminat-o pe FCSB după loviturile de departajare, iar fundaşul român, intrat în poarta formaţiei din Razgrad după ce portarul fusese eliminat, a apărat două penalty-uri şi a devenit un adevărat erou pentru suporterii echipei.