Fotbal international

Motivatorul Pogba. Ce le-a spus coechiperilor după victoria cu Uruguay. Video

17.07.2018 | 13:57
Motivatorul Pogba Ce lea spus coechiperilor dupa victoria cu Uruguay Video

Motivatorul Pogba ar putea fi numit mijlocaşul naţionalei Franţei şi al lui Manchester United după calităţile evidente pe care acesta le-a demonstrat în mai multe rânduri în vestiarul Les Bleus. Pogba este genul de personaj charismatic, având acea abilitate de a se face ascultat de către cei din jur, tocmai pentru că este foarte sigur şi hotărât în tot ce vorbeşte şi întreprinde.

După ce Franţa a câştigat duminică, pe stadionul Lujniki, al doilea titlu mondial din istorie, învingând Croaţia cu 4-2, a ieşit la iveală un clip de pe Twitter, filmat în vestiarul “cocoşilor” după cel mai facil succes de la turneul final, 2-0 cu Uruguay în sferturile de finală. Paul Pogba este actorul principal al acestui clip, care ăiu scoate în evidenţă calităţile de motivator.

Motivatorul Pogba. Promisiune împlinită

Evident, era multă satisfacţie după ce Franţa reuşise să ajungă în careul de aşi al Campionatului Mondial, însă o confruntare cu Belgia nu se anunţa deloc un examen uşor, Hazard şi compania obţinând victorii pe linie. Însă Pogba i-a strâns pe toţi în jurul său şi le-a spus “Ne vom reintâlni exact aceeaşi oameni pe 15 iulie, în finala de la Moscova, pe care o vom câştiga. Noi vom fi campioni mondiali”

Motivatorul Pogba. Le-a spus colegilor că vor juca finala şi vor ieşi campioni mondiali, după meciul cu Uruguay. În imagine Pogba şi mama sa
Motivatorul Pogba. Le-a spus colegilor că vor juca finala şi vor ieşi campioni mondiali, după meciul cu Uruguay

Predicţia lui Pogba s-a împlinit la perfecţie şi Franţa este campioană mondială. Iar Pogba nu a uitat, în euforia generală, să le amintească jucătorilor Franţei ce le-a spus după meciul cu Uruguay. “V-am spus că ne vom întâlni pe 15 iulie în finală şi că vom fi campioni mondiali. Şi aşa a fost” – a punctat jucătorul lui United, cel care s-a mai remarcat prin cântecul pentru Kante şi prin dezinvoltura arătată la festivităţile de la Palatul prezidenţial şi prin mesajul pentru englezi.