Motivul incredibil pentru care Mihăiţă Neşu nu poate ajunge la mormîntul mamei sale!

Mihai Neşu şi-a îngropat mama acum patru săptămîni, dar nu a mai trecut pe la cimitir pentru că, imobilizat în scaunul cu rotile, nu poate să treacă prin spaţiul strîmt dintre morminte....
11.05.2014 | 09:15
Motivul incredibil pentru care Mihaita Nesu nu poate ajunge la mormintul mamei sale

Mihai Neşu şi-a îngropat mama acum patru săptămîni, dar nu a mai trecut pe la cimitir pentru că, imobilizat în scaunul cu rotile, nu poate să treacă prin spaţiul strîmt dintre morminte.

1

Monica, mama lui Mihai Neşu, a murit acum aproape o lună, pe 14 aprilie, fiind înmormîntată la Cimitirul Municipal din Oradea. Femeia de 70 de ani a decedat din cauza unui cancer care a recidivat pe fondul stresului cauzat de accidentul groaznic suferit de băiatul său în 2011, cînd a rămas paralizat de la gît in jos.

2

Fostul fotbalist şi-a condus mama pe ultimul drum, vizibil afectat de tragedie, dar de atunci nu a mai trecut pe la cimitir, aşa cum susţin groparii de la Municipal. Motivul nu ţine de faptul că Mihai nu doreşte să se reculeagă la mormîntul mamei sale, ci că nu poate ajunge la groapa acesteia, aşa cum ne-au declarat angajaţii cimitirului.

3

Deşi se află la doar 8-9 metri de aleea principală, pe al doilea rînd de morminte, la groapă nu se poate ajunge cu scaunul cu rotile, din cauza spaţiului restrîns, de nici o jumătate de metru, dintre locurile de veci. Practic, Mihai nu poate sta lîngă mormîntul mamei sale decît ajutat să se urce pe o lespede vecină!

4

Astfel, de cîte ori va veni la cimitir, el va fi nevoit să rămînă pe alee şi să se reculeagă de la distanţă la locul de veci al mamei sale, aspect care l-a deranjat pe fostul sportiv inclusiv la înmormîntare.

5

SURSA: wowbiz.ro

Tags: