Sport

Motivul pentru care a fost bătut Erik Lincar de antrenorii lui FC U Craiova. “Aveam un pariu mai vechi! Era vorba de un Ferrari!”

31.03.2019 | 15:32
Motivul pentru care a fost batut Erik Lincar de antrenorii lui FC U Craiova Aveam un pariu mai vechi Era vorba de un Ferrari
Erik Lincar, antrenorul lui Turris Turnu Măgurele, a fost bătut de oltenii de la FC U Craiova. Care a fost motivul

Erik Lincar a fost bătut de antrenorii lui FC U Craiova la finalul meciului câștigat de Turris Turnu Măgurele în fața echipei lui Adrian Mititelu, scor 1-0, în Liga 3, iar abia acum s-a aflat motivul pentru care oltenii au sărit să-l lovească pe tehnicianul român. Mădălin Ioniță, președintele celor de la Turris Turnu Măgurele, a dezvăluit că gesturile lui Lincar erau direcționate către el, ca urmare a unui pariu pus înaintea derby-ului din Liga 3.

Motivul pentru care a fost bătut Erik Lincar de antrenorii lui FC U Craiova

„Aveam un pariu mai vechi. Dacă se distanțeză la 9 puncte de Craiova, i-am zis că îl las să conducă un weekend un Ferrari de la unul dintre prietenii mei. Semnele pe care le-a făcut Lincar, de bucurie, erau către mine. Nu a încercat să provoace. Făcea semne către mine, ca și cum ar conduce mașina. A reușit să câștige pariul.

Oamenii au interpretat greșit gestul. E incredibil cum Mădălin Ciucă și alte trei persoane au sărit să-l bată. Ne-a povestit cum l-au fugărit și cum l-au bătut antrenorii Craiovei. Va merge la IML pentru a-și lua certificat medico-legal. A fost și la doctor și a făcut radiografii. Chiar dacă nu se va întâmpla nimic pe plan sportiv, noi vom face plângere în civil împotriva celor doi antrenori de la Craiova, a declarat Mădălin Ioniță pentru gsp.ro.

Incidente și înaintea meciului dintre FC U Craiova și Turris Turnu Măgurele

Mădălin Ioniță, președintele lui Turris Turnu Măgurele, a dezvăluit că a avut loc un incident înaintea partidei cu echipa finanțată de Adrian Mititelu și îi acuză pe fanii lui FC U Craiova că au vandalizat autocarul grupării din Liga 3.

„Nu este singurul incident. În noaptea de dinaintea jocului, la Turnu Severin, autocarul echipei a fost vandalizat. Fanii ne-au tăiat cauciurile și ne-au scris pe el. Până dimineața am reușit să remediem problemele. Nu le-am spus jucătorilor pentru a nu pune presiune pe ei. Am făcut plângere la Inspectoratul General al Poliției Severin”, a mai spus Mădălin Ioniță pentru sursa citată mai sus.