Fotbal international

Motivul pentru care Ianis Hagi poartă numărul 23 la Genk! De ce nu a primit tricoul cu 10

21.07.2019 | 08:35
Motivul pentru care Ianis Hagi poarta numarul 23 la Genk De ce nu a primit tricoul cu 10
Motivul pentru care Ianis Hagi poartă numărul 23 la Genk

După o vară plină de speculaţii legate de viitoarea lui destinaţie, Ianis Hagi a ales să semneze cu Genk, iar sâmbătă seară a câştigat primul trofeu cu noua lui echipă. Nefiind pus la punct cu pregătirea fizică, mijlocaşul ofensiv de 20 de ani a privit victoria colegilor lui de pe banca de rezerve. Înainte de finala Supercupei Belgiei, câştigată de Genk în faţa lui Mechelen, Ianis Hagi a dezvăluit motivul pentru care va purta tricoul cu numărul 23.

Motivul pentru care Ianis Hagi poartă numărul 23 la Genk: “Sunt mare fan al NBA-ului”

Ianis Hagi a susţinut că îşi dorea să poarte numărul 30 la Genk, acelaşi pe care Stephen Curry îl poartă la Golden State Warriors, dar nu a fost posibil acest lucru, tricoul fiind al lui Nordin Jackers, al treilea portar al echipei belgiene. În plus, internaţionalul român a dezvăluit că numărul 10, pe care l-a purtat la Viitorul, nu era disponibil.

“Sunt un mare fan al NBA-ului, dar Michael Jordan (n.r. la Chicago Bulls purta tricoul cu numărul 20) nu e din perioada mea, sunt fan al lui Steph Curry, însă numărul 30 nu era disponibil. Şi cum numărul 10 nu era posibil, nu îmi pasă ce număr am”, a declarat Ianis Hagi.

Motivul pentru care Ianis Hagi poartă numărul 23 la Genk
Motivul pentru care Ianis Hagi poartă numărul 23 la Genk

Ianis Hagi, mesaj emoţionant pentru fosta lui echipă

În interviul acordat celor de la Walfoot, Ianis Hagi a transmis un mesaj pentru fosta lui echipă, dar şi lui Gică Hagi. “Vreau să-i mulţumesc tatălui meu şi tuturor celor de la Academie. Sunt jucătorul de astăzi datorita lor şi joc pentru Genk datorită lor”, a spus Ianis Hagi.

Genk a învins-o pe Mechelen, scor 3-0, în Supercupa Belgiei, iar Ianis Hagi a câştigat al doilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit Supercupa României cu Viitorul. Cu toate acestea, fotbalistul de 20 de ani nu a evoluat în niciunul dintre cele două meciuri.

Tags: