Life

Motivul pentru care Kamara a fost părăsit de amantă

Kamara a fost părăsit atât de soţia sa, cât şi de amantă. Mădălina, amanta, a mărturisit că o doare foarte tare tot ce s-a întâmplat între cei doi, chiar facă avea aşteptări mai mari de la ei.
22.02.2018 | 13:01
Motivul pentru care Kamara a fost parasit de amanta

Deşi îşi dorea să-şi spună punctul de vedere referitor la relaţia lor extraconjugală, Mădălina a izbucnit în lacrimi la tv şi a spus tot ce avea pe suflet.

Mădălina s-a mutat din casa în care locuia cu artistul şi a mărturisit că, deşi totul începuse frumos, s-a transformat în ceva dureros. Ea a mărturisit că aveau planuri împreună şi nu s-a gândit că totul avea să sfârşească atât de brusc.

“Mă doare că totul a început foarte frumos şi a ajuns să se întoarcă totul. E dureros că îţi faci planuri şi trebuie să o iei de la zero de pe o zi pe alta. Stiam în ce mă bag, dar nu mă gândeam că o să se termine aşa repede. (…) Totul s-a transformat în ceva atât de urât. (…) Nu a greşit cu nimic nici el, cred că ne-am grăbit amândoi. Am rămas şi cu o amintire foarte frumoasă, dar mi-e destul de greu. I-am spus cam tot ce aveam de zis. Îmi pare rău de toată situaţia asta”, a declarat Mădălina.

Fosta amantă a lui Kamara nu s-a oprit aici cu dezvăluirile şi a mărturisit că unul dintre motivele despărţirii a fost faptul că fosta soţie a lui Kamara şi artistul s-au îmbrăţişat. 

“Un alt motiv al despărţirii au fost şi lacrimile lor când au venit la TV. Sigur i-a răscolit tot ce s-a întâmplat. Nu mi-a picat bine să văd că se îmbrăţişează, că plâng”, a mai spus Mădălina despre cei doi soţi. 

Sursă: www.click.ro

Tags: