Premier League

Mourinho, așteptat la cotitură. Zidane vrea să fie antrenorul lui Manchester United și ia lecții de engleză

28.09.2018 | 19:30
Mourinho asteptat la cotitura Zidane vrea sa fie antrenorul lui Manchester United si ia lectii de engleza

Jose Mourinho are zilele numărate la Manchester United după startul slab de sezon și conflictul interminabil cu mijlocașul Paul Pogba, iar la banca tehnică a echipei de pe Old Trafford tânjesc antrenori care au scris istorie în fotbal. Jurnaliștii britanici scriu că Zinedine Zidane vrea să fie antrenorul lui Manchester United după plecarea portughezului de la cârma clubului și ia deja lecții de limba engleză.

Zinedine Zidane și soția sa, Veronique, s-au întors în Madrid după vizita în capitala Marii Britanii. Fostul tehnician al celor de la Real Madrid a pus ochii pe banca tehnică a lui Manchester United și ar face orice să fie numit antrenor, dar numai dacă Jose Mourinho va pleca de la cârma clubului. După despărțirea de gruparea de pe Santiago Bernabeu, Zidane a primit mai multe oferte din partea marilor cluburi din Europa, însă le-a refuzat rând pe rând.

La Real Madrid, francezul a reușit lucruri extraordinare după ce a preluat banca de la spaniolul Rafa Benitez. A reușit să aplaneze conflictele din vestiar și a unit un grup format din staruri care nu mai dădeau randament maxim. După doar 5 luni de la instalarea în funcție, Zidane câștiga trofeul Champions League cu Real Madrid. Clubul din capitala Spaniei a luat și titlul, dar și următoarele 2 ediții de Champions League.

Zinedine Zidane ar putea fi noul antrenor al lui Manchester United

Ed Woodward, vicepreședintele executiv al celor de la Manchester United, dar și ceilalți oameni din stafful clubului îl văd pe Zidane drept un antidot la stitlul “aspru” adoptat de Jose Mourinho de la sosirea la club. Manchester United a pierdut la penalty-uri cu Derby County în Cupa Carabao, ceea ce l-a făcut pe Mourinho să își iasă din minți la conferința de presă organizată după meci. Declarațiile antrenorului i-au supărat pe jucătorii de pe Old Trafford, în frunte cu Paul Pogba, care și-a exprimat nemulțumirea în presa din Anglia.