Fotbal intern

Man United. „Mourinho m-a întrebat de el”. Ce preț a cerut Becali

06.06.2018 | 11:50
Man United Mourinho ma intrebat de el Ce pret a cerut Becali

Gigi Becali a explicat prezența neașteptată a lui Jose Mourinho, antrenorul celor de la Manchester United, la meciul dintre România și Finlanda. Patronul FCSB este de părere că „The Special One” a fost prezent pe Ilie Oană pentru a-l urmări pe Dennis Man.

Gigi Becali susține că Manchester United s-a interesat de serviciile fotbalistului care s-a impus la 19 ani în lotul roș-albaștrilor: „Acum două luni s-a interesat de Man și am cerut 30 de milioane. Au trimis o ofertă. Nu știu de ce a venit Mourinho acum, dar cred că pentru Man” , este de părere finanțatorul FCSB, care a povestit apoi că a supralicitat atât de mulți bani pentru Man pentru că nu vrea să îl vândă pe fotbalist.

Rămâne Man, cine vine la FCSB? Ce transferuri va face Gigi Becali

Dacă transferul lui Dennis Man la Manchester United e departe de a fi rezolvat, Gigi Becali a anunțat însă ce jucători își dorește la FCSB. El susține că mai are nevoie de un atacant și că e aproape de a semna prelungirea cu portughezul Filipe Teixeira: „De sosiri, nu am nevoie decât de un atacant, și poate un fundaș central, dacă nu rămâne Găman. Cu Teixeira cred că semnăm prelungirea contractului. 20 de mii pe lună, până în iarnă și prelungim până în vară dacă ne calificăm în primăvară”, a mai spus Gigi Becali, la Pro X.

Dennis Man a ajuns în atenția lui Jose Mourinho după prestațiile foarte bune din acest sezon la FCSB. Evoluțiile sale au atras atenția și celor de la AS Roma, care ar fi făcut o ofertă de 10 milioane de euro pentru tânărul mijlocaș de bandă al FCSB.

Tânărul care va împlini 20 de ani în august a jucat în 47 de meciuri în toate competițiile în actuala stagiune, în care a strâns 12 goluri și 8 pase decisive. Man a semnat cu FCSB în vara lui 2016, a adunat în total 56 de partide la roș-albaștri și a și debutat la naționala României în mandatul lui Cosmin Contra, pentru care a evoluat în amicalele cu Suedia și Finlanda.