Fotbal intern

Cum au trăit meciul Mourinho şi Reghecampf

Partida Stelei cu Chelsea nu a fost numai un duel al fotbaliştilor, ci şi al antrenorilor, emoţiile lui Reghecampf şi Jose Mourinho fiind într-un contrast total, diferenţa fiind cauzată mai...
02.10.2013 | 00:53
Cum au trait meciul Mourinho si Reghecampf

Partida Stelei cu Chelsea nu a fost numai un duel al fotbaliştilor, ci şi al antrenorilor, emoţiile lui Reghecampf şi Jose Mourinho fiind într-un contrast total, diferenţa fiind cauzată mai ales de scorul de pe tabelă. Dacă Mourinho a dat impresia pe parcursul întregului meci că totul este în regulă, cu excepţia unor faze rare, Reghe a fost tot timpul un vulcan, rămînînd aproape tot meciul în picioare, lîngă banca de rezerve, dînd indicaţii continuu jucătorilor. FANATIK vă prezintă trăirile celor doi antrenori pe parcursul întregului meci de aseară, de pe Naţional Arena.

Reghecampf

Minutul 1: Reghe nu a rezistat şi s-a ridicat în picioare, unde a şi rămas aproape întreg meciul.

Minutul 4: Primii luaţi în colimator de către tehnicianul stelist au fost Bourceanu şi Szukala, criticaţi pentru că nu reuşesc să facă legătura pe axul central şi să se coordoneze pentru a desface defensiva londonezilor.

Minutul12: Deşi a fost unul dintre cei mai activi fotbalişti ai Stelei, Nicuşor Stanciu a fost certat pentru că nu coboară suficient încît să ajute defensiva Stelei.

Minutul 20: Golul lui Ramires îl face pe Reghe să explodeze de nervi şi să arunce cu sticla de apă.

Minutul 30: Ieşirea lui Gardoş din apărare cu mingea la picior a fost asupru criticată de Reghe, fundaşul central al Stelei dînd şansa unui contraatac al londonezilor.

Minutul 38: Stanciu este certat din nou de antrenorul Stelei pentru că nu intră mai des în combinaţii cu Piovaccari.

Minutul 44: Autogolul lui Georgievski l-a făcut pe Reghe să vină aproape de tuşă şi să-i facă semne fundaşului dreapta dacă are probleme la cap!

Minutul 47: La faultul asupra lui Stanciu, a criticat brigada de arbitri, cerîndu-le să acorde cartonaş galben adversarului, ceea ce s-a şi întîmplat.

Minutul 53: Reghe le cere fotbaliştilor să rămînă în pressing agresiv, să nu se retragă.

Minutul 55: După golul trei al londonezilor, Reghe s-a întors spre banca de rezervă şi  a făcut un semn de nemulţumire faţă de evoluţia lui Georgievski.

Minutul 65: I-a făcut semn lui Varela să vină la banca de rezerve şi să intre pe teren, lăsînd să se înţeleagă că nu mai suportă atitudinea fundaşului dreapta. Este ultima dată cînd tehnicianul stelist se exteriorizează.

Mourinho

Minutul 17: Cu excepţia a cîteva minute, pe care le-a privit din picioare, antrenorul lusitan a stat relaxat pe banca de rezervă, faza în care Tănase l-a ridiculizat printr-un călcîi pe Ivanovici fiind singura dată cînd Mourinho a sărit nervos şi a venit la marginea terenului, criticîndu-şi fundaşul pentru uşurinţa cu care a fost depăşit.

Minutul 20: Primul gol îl face pe Mourinho să se întoarcă spre banca de rezerve şi să le facă semn că totul este OK!

Minutul 40: Antrenorul lui Chelsea îşi ceartă defensiva pentru uşurinţa cu care Piovaccari a scăpat singur cu Cech.

Minutul 44: Autogolul lui Georgievski l-a făcut pe Mourinho să explodeze, să strîngă din pumn în semn de reuşită, după care s-a întors către staff şi a repetat semnul de la prima reuşită a londonezilor.

Minutul 46: La schimbările lui Reghe, Mourinho s-a dus la marginea terenului şi le-a transmis jucătorilor săi noile indicaţii.

Minutul 54: Mourinho se uită la cronometru, deşi e de abia începutul reprizei secunde, iar scorul este încă 0-2.

Minutul 55: Ramires reuşeşte “dubla”, însă Mourinho îi face semn lui Schurrle să vină la el, portughezul îmbrăţisîndu-şi elevul cu patimă.

Minutul 62: Mourinho nu cedează, vrea mai multe goluri şi le cere fotbaliştilor lui Chelsea să rămînă în pressing.

Minutul 63: Mourinho a văzut restul meciului în picioare, cu mîinile în buzunare.

Minutul 90: Golul al patrulea, marcat de Lampard, îl surprinde pe Mourinho în starea cu care a început meciul de pe Naţional Arena: calm şi încrezător în victoria echipei sale. Singurul gest pe care l-a făcut a fost să arate cu degetul spre un colos al fotbalului mondial, care a doborît recorduri după recorduri pentru Chelsea: Frank Lampard!

La finalul meciului, Mourinho a dat mîna cu Reghe şi a plecat direct spre vestiar, în timp ce Reghecampf a rămas la mijlocul terenului, unde a strîns echipa şi i-a îndrumat pe elevii săi spre galerie, să mulţumească pentru suportul avut.