Sport

Mourinho a “ochit” un fotbalist de la Real. A debutat cu “Mou” pe bancă

Deoarece la Manchester United are un buget pe măsura pretenţiilor clubului, iar cum "diavolii roşii" vor să redevină o forţă în Europa, antrenorul Jose Mourinho îşi poate permite să...
15.09.2017 | 10:20
Mourinho a ochit un fotbalist de la Real A debutat cu Mou pe banca

Deoarece la Manchester United are un buget pe măsura pretenţiilor clubului, iar cum “diavolii roşii” vor să redevină o forţă în Europa, antrenorul Jose Mourinho îşi poate permite să râvnească la cei mai importanţi jucători ai continentului. “The Special One” are probleme în defensivă, motiv pentru care şi-a permis să se uite din nou în curtea campioanei Europei, Real Madrid.

Anul trecut, Man. United a terminat pe locul şase în Premier League, în mare măsură din cauza gafelor din apărare, şi de aceea “Mou” şi-a reafirmat interesul pentru fundaşul lui Zinedine Zidane, Raphael Varane. În perioada de transferuri recent încheiată, Mourinho l-a mai vrut pe Bale, dar galezul i-a răspuns că vrea să continue pe ”Santiago Bernabeu”. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Mourinho l-a mai vrut pe Varane şi anul trecut

În acel moment, tehnicianul portughez s-a hotărât să se concentreze exclusiv pe transferul fundaşului francez în vârstă de 24 de ani şi i-a transmis prin câţiva amici comuni că îl doreşte din iarnă pe ”Old Trafford”. Antrenorul de 54 de ani îl cunoaşte foarte bine pe fundaşul francez, el fiind cel care i-a oferit debutul în tricoul “blanco”. Mourinho nu a ascuns niciodată că este un mare admirator al francezului, interesul pentru Varane nefiind o surpriză.

Jurnaliştii englezi susţin că nu este exclusă o tranzacţie care să-l includă şi pe David De Gea, portarul “diavolilor” care este dorit de mult timp de Florentino Perez la Madrid. Interesant este faptul că oferta cea mai importantă venită pentru Varane pe adresa clubului Real Madrid a fost tot din partea lui Manchester United, acolo unde Jose Mourinho l-a dorit şi în 2016. S-a vorbit atunci de suma de 40 de milioane de euro, dar Varane a refuzat propunerea, chiar dacă ar fi fost mai sigur de locul de titular pe ”Old Trafford” decât la Madrid.