Fotbal intern

Steliştii, DESFIINŢAŢI! “Au fost CĂLCAŢI în picioare!”

Fostul căpitan al “cîinilor”, Cristian Munteanu, îi pune la zid pe stelişti, care nu au fost în stare să obţină decît un punct în faţa lui Dinamo, deşi înaintea partidei anunţau un...
02.03.2014 | 20:00
Stelistii DESFIINTATI Au fost CALCATI in picioare

Fostul căpitan al “cîinilor”, Cristian Munteanu, îi pune la zid pe stelişti, care nu au fost în stare să obţină decît un punct în faţa lui Dinamo, deşi înaintea partidei anunţau un festival de goluri în poarta lui Bălgrădean. „Steaua a fost  călcată în picioare. Mînjii mei nu s-au speriat de acest derby şi ţin să îi felicit. Lazăr şi Boubacar au fost senzaţionali. Dinamo a jucat şi împotriva lui Alexandru Tudor. Fiecare contact îl fluiera în favoarea lor. Au egalat pe final, însă nu mă miră! Steaua a trăit din noroc în toată istoria sa. Dar, una peste alta, sînt foarte mulţumit de rezultat. A ieşit bine pînă la urmă. Fotbalul i-a pedepsit pe stelişti din cauza declaraţiilor urîte pe care le-au făcut înaintea partidei. Îl felicit pe Stoican, a avut curaj, a pregătit excelent partida. Grigore o termina cu Dinamo dacă ar fi ratat acel penalty. A avut mare noroc că mingea a intrat, într-un final, în poartă”, a spus Cristian Munteanu pentru FANATIK.RO.

cristi-munteanu

Îi va da geaca promisă lui Bălgrădean

Înaintea derby-ului, Munteanu l-a sunat pe Bălgrădean pentru a-l încuraja. Cei doi au făcut şi un pariu, în urma căruia portarul lui Dinamo ar fi primit o geacă de piele din partea lui “Babicu” dacă nu ar fi primit gol în Ghencea. Deşi a fost învins de Keşeru, fostul căpitan al “cîinilor” îi va acorda cadoul lui Bălgrădean, deoarece consideră că “Pufi” s-a achitat excelent de sarcini. “A apărat bine, şi-a făcut datoria. Îl voi suna şi îi voi da geaca promisă înaintea partidei, chiar dacă a primit gol. Nu a avut ce face, Keşeru a avut o execuţie de jucător mare, se vede că a evoluat ani buni în campionatul Franţei”, a spus “Babicu”.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, LIGA 1 (1.03.20I4)

Tags: