Sport

EXCLUSIV! Detaliile cazului “Mutu, afumat la ambasadă”

UPDATE 13:39 / Conform surselor FANATIK.RO, Mutu a fost la sfîrşitul lunii septembrie la Ambasada Indiei să-şi ia viza, însă atunci a avut probleme cu actele pentru că oficialii lui FC Pune...
14.10.2014 | 10:30
EXCLUSIV Detaliile cazului Mutu afumat la ambasada

UPDATE 13:39 / Conform surselor FANATIK.RO, Mutu a fost la sfîrşitul lunii septembrie la Ambasada Indiei să-şi ia viza, însă atunci a avut probleme cu actele pentru că oficialii lui FC Pune City nu i-au trimis unele documente. În plus, formularul nu era corect completat de “Briliantul”, iar fotografiile nu corespundeau. Motiv pentru care soluţionarea dosarului înaintat de Mutu a fost amînată. În perioada 2-6 octombrie nu s-a lucrat la Ambasadă, motiv pentru care viza i-a fost acordată abia pe 10 octombrie. 

viza

UPDATE 10:32 / Transferul lui Mutu la FC Pune City are şanse mari să nu se mai realizeze. Indienii l-au scos definitiv de pe site-ul oficial, după ce, în cursul zilei de luni, figura fără poză.

Mai mult, Gazzetta dello Sport a prezentat şi ea informaţia oferită în exclusivitate în România de FANATIK.RO cu privire la păţaniile lui Mutu la ambasada Indiei! Italienii scriu despre faptul că “Briliantul” nu a mai ajuns în India după un “ghinion ‘alcoolic’ la ambasadă”.

mutuuuu

*************************************************

Transferul lui Adrian Mutu la FC Pune City, în nou înfiinţata ligă indiană, este în pericol să nu se mai facă.

Adrian Mutu a semnat cu Petrolul la începutul anului, însă la finalul lunii septembrie şi-a reziliat contractul cu gruparea prahoveană. “Briliantul” nu a fost dat afară, ci a preferat să-şi întrerupă angajamentul datorită unei oferte de ultimă oră din campionatul Indiei. Conform înţelegerii cu FC Pune City, atacantul va fi remunerat cu 500.000 de euro în cele trei luni de contract. Mutu ar fi urmat să semneze angajamentul cu indienii după ce ar fi trecut vizita medicală. De altfel, acesta a şi fost două zile în Italia, unde s-a cunoscut cu viitorii săi colegi, aflaţi într-un cantonament în “Cizmă”.

S-a prezentat la ambasadă după o noapte agitată

Din nefericire, trecerea lui Mutu în India a devenit o problemă pe ultima sută de metri. De vină, conform surselor FANATIK.RO, pare să fi fost chiar “Briliantul”. Mutu s-ar fi prezentat dimineaţă la Ambasada statului asiatic de la Bucureşti după o noapte mai agitată şi porii alcoolului l-ar fi transformat într-o persoană deosebit de iritantă pentru angajaţii de pe Strada Mihai Eminescu. Din cauza faptului că au existat mici probleme cu documentele, “Briliantul” a început să facă scandal şi să-i ameninţe pe funcţionari. Într-un final, Mutu a fost înştiinţat că mai are de aşteptat pînă să primească viza şi că data viitoare cînd se va prezenta la Ambasadă să vină cu capul limpede.

mutu

Mutu, trecut fără poză pe pagina oficială

În prezent, fostul internaţional se află în România, iar plecarea sa în India a fost amînată pe termen nelimitat. Tocmai din acest motiv, transferul său la Pune City este în pericol să nu se mai realizeze. Mutu a pierdut deja ceremonia de prezentare a noului sezon şi va rata şi prima etapă a campionatului Indiei, programată marţi. FC Pune şi-a prezentat lotul pe pagina oficială, iar printre jucători apare şi “Briliantul”. Totuşi, Mutu, spre deosebire de majoritatea celorlalţi fotbalişti din lot, nu are trecut în dreptul lui steagul ţării de origine şi nici nu are afişată o fotografie, semn că nu este exclus ca mutarea la FC Pune City să pice definitiv.

mutu 1

Era aşteptat ca mare star

Indienii au fost, de-a dreptul, extaziaţi în momentul în care s-a anunţat transferul lui Mutu la FC Pune. “Briliantul” ar trebui să devină a doua vedetă a echipei, după francezul David Trezeguet, fost jucător la Juventus Torino, şi ar fi avut parte de o prezentare de zile mari. Formaţia este antrenată de italianul Franco Colomba, iar Salman Khan, fostul iubit al Iuliei Vîntur, un grup de investiţii şi ACF Fiorentina sînt proprietarii lui FC Pune City.

250.000 de euro este cota lui Mutu conform site-ului transfermarkt.de

6 goluri în 21 de partide a reuşit Mutu la Petrolul Ploieşti

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!