Fotbal intern

Reprezentant FRF: “Mutu a venit să suplinească lipsa de pricepere!”

Adrian Mutu va veni alături de Cosmin Contra la Federaţia Română de Fotbal, urmând ca astăzi să îşi ia la revedere de la FC Dinamo Bucureşti, club la care a activat ca manager general timp...
09.10.2017 | 08:32
Reprezentant FRF Mutu a venit sa suplineasca lipsa de pricepere

Adrian Mutu va veni alături de Cosmin Contra la Federaţia Română de Fotbal, urmând ca astăzi să îşi ia la revedere de la FC Dinamo Bucureşti, club la care a activat ca manager general timp de un an de zile, iar de marţi să îşi înceapă treaba.

Acum, fostul “Briliant” al fotbalului românesc va merge la FRF pentru a ajuta echipa naţională a României, iar Marcel Puşcaş, oficial al FRF, şi Emeric Ienei au vorbit despre aducerea lui Mutu alături de “tricolori”:
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

“Mutu a venit să suplinească!”

“Iată că avem jucători! Spuneau unii că nu mai avem fotbalişti. A fost un meci echilibrat, am închis perfect culoarele, ei au avut doar acţiuni şi atât. Nu mă mai aşteptam să egalăm, sincer. Schimbările făcute de Contra au adus un egal meritat. E bine că FRF s-a gândit să aducă un om ca Mutu, care a contribuit la rezultatele bune ale României. Era cazul ca Federaţia să se apropie de foştii mari fotbalişti”, a declarat Emeric Ienei la Radio Sport 1.

“E bine că vin foşti fotbalişti la Federaţie. E foarte bine că a venit Mutu să suplinească lipsa de pricepere a altora”, a declarat şi Marcel Puşcaş.

Echipa naţională a României a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Rusia, de anul următor, iar acum “tricolorii” se pregătesc de EURO 2020, când România va fi şi ea una dintre ţările organizatoare. Cosmin Contra are drept obiectiv accederea la competiţia europeană, iar oamenii din staff-ul său, precum şi cei care fac parte din departamentul de imagine, cu este Adrian Mutu, trebuie să ajute la îndeplinirea acestui obiectiv.