De ce NU VINE Mutu la Dinamo: “N-are loc! Ce să facă, să joace cu Dudu Georgescu?”

În urmă cu mai multe săptămîni, patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, mărturisea că există posibilitatea ca Adrian Mutu să vină în "Ştefan cel Mare" pentru a-şi încheia cariera. Chiar...
20.11.2013 | 15:04
De ce NU VINE Mutu la Dinamo Nare loc Ce sa faca sa joace cu Dudu Georgescu

În urmă cu mai multe săptămîni, patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, mărturisea că există posibilitatea ca Adrian Mutu să vină în “Ştefan cel Mare” pentru a-şi încheia cariera. Chiar dacă acest lucru a fost susţinut şi de atacant în mai multe rînduri, se pare că lucrurile s-au schimbat radical între timp. Imediat după meciul România – Grecia 1-1, “Briliantul” a avut o declaraţie surprinzătoare, din care reiese clar că şansele ca Mutu să mai evolueze la Dinamo sînt inexistente, chiar dacă el şi-a anunţat întoarcerea în ţară în pauza de iarnă.

“Cu Dinamo a fost ceva, dar acum nu mai e”

“Vreau să vin în România acum, în decembrie. Sper să-mi rezolv aici, mai am un an şi jumătate contract. Vreau să mă întorc în România şi aş vrea să mai joc un an şi jumătate. Nu e vorba de Dinamo. A fost ceva, dar acum nu mai e şi nu a fost din cauza mea. Domnul Negoiţă nici nu poate să îmi spună cîţi bani îmi dă. Eu nu aş veni pentru bani, fiindcă am cîştigat destul. Vin pentru altceva. Am vrut mai mult eu şi Borcea, decît Negoiţă”, a declarat jucătorul lui Ajaccio.

 “Ce reconstrucţie să faci cu Mutu, la 34 de ani?”

Vorbele lui Mutu au lăsat loc la numeroase interpretări, dar ele sugerează, în special, faptul că discuţiile dintre el şi conducerea administrativă a “cîinilor” nu au putut stabili un numitor comun. Contactat de FANATIK, preşedintele lui Dinamo, Constantin Anghelache, s-a arătat extrem de deranjat de ce a zis jucătorul. “Chiar m-am enervat cînd am auzit ce a spus Mutu. De ce vorbeşte el aşa? Nu vreau să zic mai multe… Dar pe noi ne interesează reconstrucţia, doar jucători sub 25 de ani! Unde să aibă loc, domnul Mutu, la 34 de ani? Tocmai ce s-a lăsat Dănciulescu, îl rugăm să se răzgîndească, îl luăm pe Mutu şi mă gîndesc să-i propun şi lui Dudu Georgescu să fie legitimat, că tot mai vorbesc cu el la telefon. Poate îl sun şi pe Cămătaru şi vedeţi ce atac va avea Dinamo! Haideţi să fim serioşi!”, a spus Anghelache.