Fotbal intern

FOTO. Cum a fost surprinsă Consuelo, fosta soţie a lui Mutu, înainte ca “Briliantul” să se însoare cu Sandra

Nunta lui Adi Mutu, noul manager de al FRF, şi Sandra Bachici, mama celui de-al 4-lea copil a fostului atacant de la Fiorentina, va avea loc în câteva ore. Fostul oficial de al FC Dinamo Bucureşti...
15.10.2017 | 11:07

Nunta lui Adi Mutu, noul manager de al FRF, şi Sandra Bachici, mama celui de-al 4-lea copil a fostului atacant de la Fiorentina, va avea loc în câteva ore. Fostul oficial de al FC Dinamo Bucureşti o va duce pe aleasa sa la altar. Mai mult, în aceeaşi zi va avea loc şi botezul fiului lor, Tiago.

Fosta soţie a lui Adi Mutu, Consuelo, a stat ascunsă până acum, după divorţul care a avut loc în 2013, dar frumoasa brunetă a postat o imagine pe un site de socializare cu câteva ore înaintea marelui eventiment în care este implicat “Briliantul”. Consuelo a apărut într-o fotografie dintr-un restaurant de lux, îmbrăcată într-o cămaşă căzută pe umeri şi cu o coafură impecabilă. Ochelarii de soare nu au lipsit şi nici telefonul. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINEA! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Adrian Mutu şi Cosnuelo au împreună două fete, pe Adriana şi Maya Vaga, iar cei doi au divorţat în 2013, dar acest pas nu a fost recunoscut şi în România. Astfel, separarea oficială a celor doi a fost recunoscută abia în iarna lui 2016 şi Adi Mutu poate să se însoare cu Sanda fără probleme.

Adi Mutu a mai fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat şi cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a despărţit în 2013.