Fotbal intern

Mutu a fost la cursurile Şcolii de antrenori! “Vreau să ajung ca Prandelli”

Adrian Mutu s-a agitat ca un leu în cuşcă la partida ASA – FC Botoşani şi a dat numeroase indicaţii de pe margine, deşi nu are licenţa de antrenor. Acest fapt l-a deranjat pe Laurenţiu...
03.03.2016 | 10:57
Mutu a fost la cursurile Scolii de antrenori Vreau sa ajung ca Prandelli

Adrian Mutu s-a agitat ca un leu în cuşcă la partida ASA – FC Botoşani şi a dat numeroase indicaţii de pe margine, deşi nu are licenţa de antrenor. Acest fapt l-a deranjat pe Laurenţiu Reghecampf, care a declarat: “Mutu nu o să fie antrenor. Corect este sa ai acel document care iţi permite să dai indicatii, sînt sigur că la urmatoarele meciuri nu se va mai întîmpla acest lucru”.

La partida cu CFR Cluj, din Cupa României, Mutu a fost liniştit pe bancă şi nu s-a manifestat în nici un fel. Asta pînă cînd a intrat pe teren, în minutul 63.

Fostul arbitru Constantin Zotta susţine că Adrian Mutu nu are nici un drept să se comporte ca un antrenor înainte să obţină licenţa.

După etapa trecută, ar fi trebuit să se regăsească în raportul arbitrului şi al observatorului faptul că Mutu a stat pe bancă şi a dat indicaţii. Pentru că a fost evident că a dat indicaţii. Nu ar trebui să i se permită“, a spus Zotta.

Altfel, Adrian Mutu a fost prezent joi la cursurile Şcolii de Antrenori, iar la final a vorbit despre mai multe subiecte.

Despre Cursurile FRF: “Mi-am luat maşina şi am venit direct la cursuri. Avem lucruri de învăţat, lucruri interesante, lucruri care ne ajută. E o dorinţă mare să ajung antrenor pentru că-mi place, fac asta din pasiune şi cu plăcere. Vreau să ajung ca Cesare Prandelli. E un antrenor pregătit, el m-a învăţat să joc fotbal. Am lucrat cu mai mulţi antrenori, dar el m-a ajutat cel mai mult. Fac şcoala în România din cauza timpului, poate pe viitor o să merg şi în Italia. Sper ca cei din club că aleagă un antrenor pe măsură şi să lucreze bine cu noi”

Despre indicaţiile date la partidele lui ASA: “Am obţinut să obţinem rezultate bune în ultima perioadă. Eu sînt jucător, iar indicaţiile pe care le-am dat au fost doar ale unui jucător de pe bancă. Rădoi era antrenor! Colegii mai tineri îmi cer sfaturi, iar dacă pot să fac asta îi ajut cu drag. Sînt paşi de urmat pe care-i am de urmat în carieră, paşi cu licenţele pe care trebuie să le ei. Trebuie să o luăm din spate, ca să putem ajuta. Va urma să mă înscriu la Licenţa B”

Despre pregătirea lui fizică: “Sînt OK fac paşi rapizi pentru îmbunătăţirea condiţiei fizice. Mai am de tras, dar abia acum încep meciurile adevărate. Facem totul cu îndărjire şi cu abiţie. Trebuie să mă întorc şi eu rapid în habitatul meu şi să încerc să dau goluri. Atacanţii de afară nu fac nimic special, doar marchează, asta e treaba lor”

Despre suspendarea lui Marius Şumudică: “Nu ştiu prea multe despre subiectul Şumudică, eu n-am pariat niciodată, am auzit despre asta, dar n-am jucat niciodată. Am avut multe vicii, dar pariurile şi cazinourile nu erau pasiunea mea. Lui Şumudică nu îi trebuia asta, dar dacă a pariat asta, trebuie să meargă înainte, să aştepte cele şase luni şi să revină din nou”

Tags: