Premier League

N-a impresionat în Liga 1 Betano, dar acum e dorit de mai multe echipe din Premier League

28.05.2019 | 17:36
Na impresionat in Liga 1 Betano dar acum e dorit de mai multe echipe din Premier League

Wilfried Kanon nu a impresionat în Liga 1 Betano, dar acum e dorit de mai multe echipe din Premier League. Fundașul central în vârstă de 25 de ani a evoluat pentru Gloria Bistrița (iulie 2012 – iulie 2013) și pentru Corona Brașov (iulie 2013 – septembrie 2013), perioadă în care cele două echipe jucau în Liga 1 Betano, iar acum poate da lovitura carierei.

N-a impresionat în Liga 1 Betano, dar acum e dorit în Premier League

Wilfried Kanon a plecat din România în luna septembrie a anului 2013, după ce bifase 5 meciuri în tricoul celor de la Corona Brașov, dar  a ajuns la ADO Den Haag, unde a explodat. Fundașul central a bifat 126 de meciuri, a dat 3 goluri și a oferit 6 pase decisive pentru actuala lui echipă și se află în atenția maii multor cluburi din Premier League.

Ivorianul a debutat și pentru echipa națională a Coastei de Fildeș în 2015 și a devenit campion al Africii cu această reprezentativă, iar acum este unul dintre liderii lui Den Haag. Formații precum Crystal Palace și Everton l-au trecut pe lista de transferuri pe Wilfried Kanon, iar The Sun scrie că ivorianul este dorit și de alte cluburi puternice din Anglia. Leicester, Newcastle și Southampton îl urmăresc de o bună perioadă pe fundaș.

Wilfried Kanon se bucură după un gol

Den Haag cere 6 milioane de euro pentru Wilfried Kanon

Wilfried Kanon este cotat de site-urile de specialitate la 2,5 milioane de euro, iar olandezii de la Den Haag nu sunt dispuși să renunțe la fundașul central care a bifat peste 130 de meciuri pentru gruparea din Olanda pe o sumă mai mică de 6 milioane de euro.

Fotbalistul care are 34 de selecții pentru echipa națională a Coastei de Fildeș a jucat 30 de meciuri în Liga 1 Betano, dintre care 25 pentru Gloria Bistrița. Pe parcursul carierei a mai evoluat pentru Empoli Primavera, ADO Den Haag și Corona Brașov.