News

N-a rezistat prea mult! Vezi ce a făcut Mădălina Pamfile

Dupa ce a jurat ca nu ii mai da nicio sansa fotbalistului Cristian Daminuta si a plecat in Italia, sa-l dea uitarii, Madalina Pamfile a revenit in bratele fotbalistului. "Responsabili" pentru impacare...
04.10.2014 | 12:22

Dupa ce a jurat ca nu ii mai da nicio sansa fotbalistului Cristian Daminuta si a plecat in Italia, sa-l dea uitarii, Madalina Pamfile a revenit in bratele fotbalistului. “Responsabili” pentru impacare sunt chiar prietenii cuplului.

1259

Madalina Pamfile se declara din nou fericita la bratul lui Cristian Daminuta. Dupa ce s-au certat pe motivul infidelitatii fotbalistului, fosta asistenta TV a decis sa-i mai dea o sansa tanarului. De altfel, prietenii celor doi au complotat ca acestia sa formeze din nou un cuplu si se pare ca au reusit.

1

Martori la o cununie civila

Timp de aproape doua saptamani, Madalina a stat in Italia, la mama ei. Fosta asistenta TV a parasit Romania cu speranta ca asa poate trece mai usor peste despartirea de Daminuta. Cu toate ca s-a destainuit prietenelor si le-a asigurat ca nu mai vrea sa mai aiba de-a face cu fotbalistul, acestea si-au dat seama ca Pamfile inca suferea dupa el. Asa ca, sub pretextul ca trebuie sa vina in calitatate de martor la o cununie civila, Pamfile a fost adusa in fata lui Daminuta. Deoarece erau la o nunta, cei doi au lasat in urma toate problemele personale si s-au comportat exemplar. Mai mult, Pamfile pare ca a uitat complet de infidelitatile tanarului si i-a acordat o alta sansa.

2

Prietenii isi doresc sa-i vada casatoriti

Cei care au facut tot posibilul ca cei doi sa fie din nou impreuna isi doresc ca Madalina si Cristi sa le urmeze exemplul si sa fie urmatorii care merg la Starea Civila. De altfel, proaspata mireasa, prietena Madalinei, ii sugereaza acesteia sa devina cat mai repede mamica. Daca Daminuta a trecut printr-o casatorie nefericita, Pamfile nici nu s-a gandit pana acum sa imbrace rochia de mireasa.

madalina-pamfile

120024_madalina_pamfile_20

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!