UPDATE / Mititelu îşi recunoaşte SĂRĂCIA: “Nu avem BANI de cantonament!”

UPDATE Ora 16. 48 - Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut printr-o scrisoare către Lia Olguţa Vasilescu că nu are bani pentru a îşi trimite propria formaţie într-un...
17.01.2014 | 16:48
UPDATE  Mititelu isi recunoaste SARACIA Nu avem BANI de cantonament

UPDATE Ora 16. 48 – Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a recunoscut printr-o scrisoare către Lia Olguţa Vasilescu că nu are bani pentru a îşi trimite propria formaţie într-un cantonament în Antalya, deşi în urmă cu trei săptămîni postase pe site-ul oficial că elevii pregătiţi de Nicolo Napoli vor merge într-un stagiu de pregătire în Turcia in februarie.

Comunicatul din 5 ianuarie:

mitiiiiiiiiiiiiiiiii

Comunicat din 17 ianuarie

www.fanatik.ro www.fanatik.ro

UPDATE 16;00 Adrian Mititelu a luat legătura cu administratorul judiciar, pe care l-a rugat să îi trimită o hîrtie oficială lui Olguţa Vasilescu pentru ca aceasta să ia în calcul primirea celor de la FCU pe Ion Oblemenco aşa cum edilul din Bănie a dezvăluit la începutul zilei jurnaliştilor

UPDATE 15.15 În urma discuţiilor purtate la sediul clubului cu Marcel Iancu şi Nicolo Napoli, după vizita acestora la Primărie,Adrian Mititelu a postat un comunicat pe site-ul ediţie.ro

“Având în vedere situaţia excepţională intervenită în urma interdicţiei impuse de către Municipiul Craiova de a intra în Complexul “Ion Oblemenco” pentru a ne pregăti şi pentru a ne desfăşura activitatea în condiţii normale, se amână reunirea echipei de fotbal Universitatea Craiova pentru data de 22.01.2014, orele 12. Totodată, FC Universitatea Craiova aşteaptă până luni, 20.01.2014, un comunicat din partea municipalităţii cu privire la ridicarea restricţiei instituite în mod ilegal de a folosi baza sportivă”, se arată în comunicat.

Preşedintele lui FC U, Marcel Iancu, şi antrenorul echipei, Nicolo Napoli, au fost, vineri, în audienţă la primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. Cei doi, însoţiţi de Ciucă şi Săceanu, au discutat cu edilul oraşului despre posibilitatea ca Ştiinţa să fie lăsată să se antreneze pe Ion Oblemenco.

“Sper că a fost o discuţie în care ne-am înţeles, pentru a ajuta echipa noastră şi pentru a ne lăsa să jucăm pe <<Oblemenco>>”, a spus Napoli, conform ghidsportiv.ro.

La rîndul său, Marcel Iancu a declarat: “Aşteptăm să primim un răspuns ferm în favoarea noastră. Mingea este la doamna primar”.

“Am exersat italiana. Napoli este un om extraordinar, îi mulţumim pentru performanţele pe care le-a făcut la Craiova. Sigur că nu puteam să-l ţin la uşă, trebuia să-l primesc, dar i-am explicat că nu are nici o calitate să vorbească despre firma respectivă care se află în insolvenţă. Singura persoană care are calitate să discute cu primăria este Lider Lichidare SPRL, cel care este administratorul judiciar al firmei respective. Eu nu pot să semnez nimic nici cu Nicolo Napoli, nici cu Marcel Iancu, nici cu Adrian Mititelu. Cu atît mai puţin cu Mititelu. Dacă administratorul judiciar doreşte să facă vreo cerere municipalităţii, vă asigur că sîntem deschişi să-l ascultăm şi să luăm o decizie. Nu e obligaţia mea să le asigur stadion. O să-i dau un răspuns domnului Mititelu pe hîrtia pe care mi-a transmis-o, dar, încă o dată, nu are calitate dumnealui”, a spus primarul Olguţa Vasilescu.