Fotbal intern

Narcis Răducan a explicat evoluția slabă a FCSB-ului din repriza a doua a meciului cu U Cluj. “A fost mai greu decât ne așteptam!” VIDEO

29.10.2019 | 23:44
Narcis Raducan a explicat evolutia slaba a FCSBului din repriza a doua a meciului cu U Cluj A fost mai greu decat ne asteptam VIDEO
ADVERTISEMENT

Narcis Răducan, directorul sportiv de la FCSB, a explicat evoluția salbă a jucătorilor lui Bogdan Argeș Vintilă din repriza a doua a meciului cu Universitatea Cluj, scor 1-0, în optimile de finală ale Cupei României. Acesta este de părere că fotbaliștii vicecampioanei au fost relaxați după victoria categorică de la Târgu Mureș, atunci când FCSB s-a impus cu 4-0. 

Narcis Răducan a explicat evoluția slabă a FCSB-ului din repriza a doua a meciului cu U Cluj

“A fost mai greu decât ne așteptam. Trebuie să recunoaștem. Cred că principalul adversar a fost lupta noastră cu relaxarea. Intervine după o victorie categorica la Târgu Mureș… De multe ori se întâmplă ca băieții să nu fie foarte concentrați, chiar dacă antrenorii au încercat zilele acestea să le arate că meciul nu e așa simplu. 

ADVERTISEMENT

Hora este un fotbalist extraordinar. A marcat un gol foarte furmos și ne bucură realizarea lui. Sunt și alte lucruri pozitive. Jucătorii care au revenit după accidentări au intrat foarte bine. Avem jucători de calitate și am putut să arătăm asta. Staff-ul se dovedește pe zi ce trece din ce în ce mai bun. Victoriile nu sunt ușor de gestionat și ar trebui ca partida din această seară să fie o lecție pentru noi. Mă bucur că echipa a învățat să se comporte ca o campioană, chiar dacă în acest moment nu suntem unde ne dorim. Sperăm să menținem acest nivel”, a spus Narcis Răducan la finalul meciului U Cluj – FCSB 0-1.

Narcis Raducan, reacție la cald după "U" Cluj – FCSB 0-1. Detalii pe fanatik.ro

Gepostet von Fanatik.ro am Dienstag, 29. Oktober 2019

FCSB este a doua echipă calificată în sferturile de finală din Cupa României, după Hermannstadt. Formația din Sibiu s-a impus în fața celor de la CS Mioveni, scor 2-0. Miercuri se joacă Academica Clinceni – Botoșani, Sănătatea Cluj – Petrolul și Foresta Suceava – Dinamo, iar joi are loc următoarele dueluri: Metalul Buzău – Poli Iași – Sepsi OSK – Astra Giurgiu și Voluntari – U Craiova.

ADVERTISEMENT
Tags: