Fotbal intern

Naser Aliji s-a accidentat înaintea amicalului lui Dinamo cu Chiajna! Cât stă pe bară internaționalul albanez semnat recent de Rednic

16.11.2018 | 18:20
Naser Aliji sa accidentat inaintea amicalului lui Dinamo cu Chiajna Cat sta pe bara internationalul albanez semnat recent de Rednic

Dinamo București a pierdut amicalul jucat vineri cu Concordia Chiajna, scor 0-1, după un gol marcat pe finalul meciului. „Câinii roșii” au însă alte îngrijorări pe cap, după ce unul dintre jucătorii aduși recent, Naser Aliji, nu a putut juca din cauza unei accidentări.

Albanezul s-a accidentat la antrenamentul dinaintea partidei amicale și nu a putut fi folosi de Mircea Rednic. FANATIK.RO a aflat însă că Naser Aliji a suferit o accidentare ușoară. Este vorba despre o contractură, cauzată probabil de faptul că a stat mult timp fără echipă. Aliji a fost adus de Dinamo din postura de jucător liber de contract. El a evoluat ultima oară la Virtus Engella, din liga a doua italiană. Cu toate acestea, el a avut mai multe probleme de familie, motiv pentru care noul sezon l-a găsit fără echipă.

Naser Aliji a suferit o accidentare ușoară. Cât timp stă pe bară

Fanii lui Dinamo nu ar trebuie însă să fie îngrijorați după contractura suferită de Naser Aliji. Accidentarea este una ușoară, motiv pentru care fotbalistul cu 11 selecții la naționala Albaniei este nevoit să pregătească separat de echipă, timp de 2-3 zile. De asemenea, o altă veste bună pentru fanii „câinilor” este dată de faptul că mijlocașul lateral Ivan Pesic este gata de revenire și va fi apt de joc la meciul din etapa următoare pe care trupa din Ștefan cel Mare îl va juca pe teren propriu, vinerea viitoare, în compania celor de la Gaz Metan Mediaș.

Naser Aliji este unul dintre cele cinci transferuri efectuate de Dinamo de când echipa a fost preluată de Mircea Rednic. Ceilalți patru jucători aduși de „Puriu” sunt Simon Zenke, Gregory Tade, Mattia Montini și Rachid Ait-Atmane. Până acum au debutat pentru „câini” într-un meci oficial doar Zenke, cel care a intrat pe teren pe parcursul derby-ului cu FCSB. De asemenea, în amicalul de vineri au mai debutat Montini, Ait-Atmane și Tade.