Fotbal intern

Nasser Aliji se întoarce la Dinamo! Albanezul vine la reunire pe 9 ianuarie

02.01.2019 | 15:03
Nasser Aliji se intoarce la Dinamo Albanezul vine la reunire pe 9 ianuarie
ADVERTISEMENT

Fundașul stânga a vorbit cu responsabilii clubului alb-roșu și urmează să se prezinte pe 9 ianuarie la Săftica, acolo unde are loc reunirea formației antrenate de Mircea Rednic. Nasser Aliji se întoarce la Dinamo și va pleca în cantonament cu lotul dacă va trece cu bine vizita medicală.

Apărătorul lateral a semnat cu Dinamo la începutul lunii noiembrie a anului trecut, dar nu a putut debuta oficial în tricoul „câinilor” din cauza unei accidentări. El a plecat la recuperare în Elveția și nu era foarte convins că trebuie să revină în România.

ADVERTISEMENT

Nasser Aliji se întoarce la Dinamo! Albanezul i-a anunțat pe șefi că vine la pregătire

Mircea Rednic încearcă din răsputeri să acopere golurile din lotul lui Dinamo. Una dintre cele mai sensibile zone în acest sens este cea de fundaș stânga, acolo unde Vlad Olteanu și Sergiu Popovici nu s-au ridicat la nivelul așteptat. Rednic a știut de la început că acolo este un punct slab al echipei și primul transfer pe care l-a făcut la revenirea în Ștefan cel Mare a fost cel al lui Nasser Aliji.

Apărătorul de 25 de ani de origine albaneză jucase ultima oară în Italia, la Virtus Entella, și venea din postura de fotbalist liber de contract. Din păcate pentru Rednic, Aliji s-a accidentat și plecat rapid in țară pentru a începe recuperarea. Acum, tehnicianul încearcă să aducă la echipă și un jucător englez, Jordan Mustoe, care a avut și el probleme medicale grave în 2017.

ADVERTISEMENT
Nasser Aliji Virtus
Nasser Aliji a evoluat ultima dată în Italia, la Virtus Entella

Situația lui Aliji a fost incertă pentru că fundașul nu era convins că a făcut alegerea bună. FANATIK a aflat că zilele trecute el a anunțat că va reveni în România și se va prezenta pe 9 ianuarie la reunirea dinamoviștilor de la Săftica. A doua zi, pe 10, el va face vizita medicală alături de colegii săi și, dacă totul este în regulă din acest punct de vedere, va pleca în cantonament cu Rednic!

Programul oficial al lui Dinamo în pauza de iarnă

9 ianuarie: reunirea lotului (Săftica)

10 ianuarie: vizita medicală (INMS)

11-25 ianuarie: stagiu de pregătire centralizată în Turcia (Antalya)

Meciuri amicale

13 ianuarie: DINAMO vs Hajduk Split (Croația)

16 ianuarie: DINAMO vs Sion (Elveția)

20 ianuarie: DINAMO vs Metalurgs Liepaja (Letonia)

23 ianuarie: DINAMO vs Dinamo Moscova (Rusia)