Fotbal intern

Nebunie cu biletele pentru România – Liechtenstein de la U 21! Program prelungit la case

15.10.2018 | 21:10
Nebunie cu biletele pentru Romania  Liechtenstein de la U 21 Program prelungit la case

Echipa naţională de tineret a României are de disputat marţi, la Ploieşti, ultimul duel din grupa de calificare de la EURO 2019, iar fanii vor să-i susţină pe elevii lui Mirel Rădoi. De aceea, a fost nebunie la casele de bilete înainte cu o zi de România – Liechtenstein de la U21.

Biletele au fost la mare căutare online, acolo unde au fost puse în vânzare iniţial iar datorită cererii uriaşe au fost deschise şi casele de la Stadionul “Ilie Oană”, cel care va găzdui partida.

Bilete la România – Liechtenstein de la U 21, la preţuri mici

În primă instanţă, tichetele urmau să fie puse în vânzare la case în ziua meciului însă în cele din urmă acestea au putut fi comercializate încă de luni. Mai mult, programul a fost cu prelungit cu două ore pentru că s-au format imediat cozi şi bilete au fost vândute şi după ora 19:00, când trebuia să se închidă casa.

Nebunie cu biletele pentru România - Liechtenstein de la U 21. Ionuţ Popa şi George Puşcaş sărbătoresc după meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018
Nebunie cu biletele pentru România – Liechtenstein de la U 21. Ionuţ Popa şi George Puşcaş sărbătoresc după meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21

Marţi se vor vinde şi restul tichetelor la România U 21 – Liechtenstein U 21 începând cu ora 12:00 şi până la momentul începerii partidei. Biletele online pot fi achiziţionate maximum patru de persoană, iar acestea vor fi nominale cu nume, data şi locul naşterii titularului. Intrarea este generală fiind preţ unic pentru orice loc din stadion: 10 lei!

“Tricolorii” mici sunt fără înfrângere

Elevii lui Mirel Rădoi sunt neînvinşi în această campanie şi conduc grupa de calificare. Pentru a termina pe primul loc, ce garantează calificarea directă la turneul final, România U 21 are nevoie de cel puţin un punct, în timp ce o înfrângere i-ar trimite la baraj.

Partida România U 21 – Liechtenstein U 21 are loc marţi, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, urmând să fie transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.