Fotbal international

Nebunie în Luxemburg înainte de Dudelange – CFR. “Puneţi presiune pe Cluj! Toată ţara vă susţine!”

23.08.2018 | 17:21
Nebunie in Luxemburg inainte de Dudelange  CFR Puneti presiune pe Cluj Toata tara va sustine

Nebunie în Luxemburg înainte de Dudelange – CFR Cluj, meci din play-off-ul Europa League, care va avea loc azi, de la ora 21.00, pe stadionul “Stade Jos Nosbaum”. Le Quotidien, publicaţie de limbă franceză, a încercat să pună presiune şi să înfierbânte atmosfera înaintea meciului din această seară.

Chiar dacă Luxemburgul are 600.000 de locuitori, iar pe “Stade Jos Nosbaum” nu vor fi mai mult de 8.000 de spectatori, nebunia a început cu câteva ore înaintea meciului Dudelange – CFR Cluj. Publicaţiile din Luxemburg au ieşit astăzi cu titluri care de care mai curajoase. “Toată ţara vă susţine”, titrează Le Quotidien pe prima pagină. Acelaşi cotidian vine cu un alt titlu mobilizator la interior. “Puneţi presoune pe Cluj!”, iar jurnaliştii au mai adăugat. “Dudelange a fost eliminată greu în turul 1 preliminar al Ligii de Videoton, care apoi, în turul 3 preliminar, a scos-o pe Malmo, învingătoarea Clujului în turul 2 preliminar. Deci concluzia e ‘VideotonăMalmoăClujăDudelange’. Adică, se poate!”.

Nebunie în Luxemburg înainte de Dudelange – CFR

Luxemburghezii susţin că nu ştiu foarte multe detalii despre jucătorii lui Antonio Conceicao şi că Dudelange se află în ceaţă înaintea meciului din play-off-ul Europa League, dar că după primele 10 minute ale partidei vor reuşi să îşi impună stilul de joc.

Le Quotidien a mai scris. “Înaintea meciului vieţii lor!”, iar jucătorii lui Dudelange s-au mobilizat gândindu-se la meciul jucat cu Legia. “Nu ştiu unde se situează CFR acum. Şi înaintea meciului cu polonezii eram în ceaţă, însă după 10 minute am ştiut că ne vom impune jocul!”

George Ţucudean a băgat frica în luxemburghezi

Bucuria jucătorilor lui CFR Cluj
George Ţucudean, Billel Omrani şi Ovidiu Hoban se bucură după victoria obţiută în faţa celor de la Alashkert, scor 5-0, în Europa League. Ţucudean a băgat frica în luxemburghezi

George Ţucudean, atacantul lui CFR Cluj care a înscris două goluri în cele patru meciuri jucate în cupele europene în acest sezon, este considerat principalul pericol pentru Dudelange în meciul din play-off-ul Europa League şi provoacă agitaţie în Luxemburg.

“Ţucudean, marele pericol în această seară, e un pic de Ibra, idolul său, şi mult Hagi, care i-a schimbat mentalitatea şi viziunea asupra fotbalului lui Viitorul”, a mai scris Le Quotidien, ziar din Luxemburg.

Cum a ajuns CFR Cluj în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a fost eliminată de Malmo FF din turul 2 preliminar al Europa League, după ce suedezii s-au impus cu 1-0 pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, iar în Suedia meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Campioana României s-a întâlnit cu Alashkert în turul 3 preliminar al Europa League. În Aremania, ardelenii s-au impus cu 2-0, după golurile înscrise de George Ţucudean, iar pe teren propriu au câştigat cu 5-0, golurile fiind marcate de Juan Emmanuel Culio (min. 20 pen.), Billel Omrani (min. 45+1, 62), Ovidiu Hoban (min. 59), Sebastian Mailat (90+1).

Meciul dintre Dudelange şi CFR Cluj, din play-off-ul Europa League, nu o să poată fi văzut în România, a anunţat FANATIK.RO în EXCLUSIVITATE. Telekom Sport, Digi Sport şi Look TV, cele trei posturi care au achiziţionat drepturile TV pentru următorii trei ani de Champions League şi Europa Leagu e nu au rezolvat problemele cu UEFA.

Echipele probabile pentru Dudelange – CFR Cluj, meci din play-off-ul Europa League:

Dudelange (4-4-2): Joubert – El Hriti, Prempeh, Malget, Schnell – Couturier, Stolz, Stelvio, Kruska – Stumpf, Turpel

Rezerve: Fristing, Bisevac, Pokar, Sinani, Melisse, Perez, Kenia

CFR Cluj (4-2-3-1): Fernandez – Camora, Lang, Vinicius, Manea – Males, Bordeianu – Culio, Djokovic, Omrani – Ţucudean

Rezerve: Rus, Păun, Ioniţă, Mailat, Hoban, Mureşan, Peteleu