Fotbal international

Nebunie la Parma, după promovarea în Serie A. Au sărbătorit în stradă. Video

19.05.2018 | 12:12
Nebunie la Parma dupa promovarea in Serie A Au sarbatorit in strada Video

A fost nebunie la Parma, după ce echipa a promovat în Serie A. Mii de suporteri au ieșit în stradă pentru a sărbători întoarcerea pe prima scenă a fotbalului italian. Revenirea este una spectaculoasă, după ce clubul a intrat în faliment în 2015 și a retrogradat în Serie D.

Parma a reușit 3 promovări consecutive și va juca din sezonul viitor în Serie A, după o pauză de 3 ani. Echipa s-a clasat pe locul 2 în liga secundă din Italia după victoria din ultima etapă, 2-0 în deplasarea cu Spezia.

Fanii echipei Parma
Parma a promovat în Serie A, după o pauză de 3 ani

Fanii italieni au facut o atmosferă senzațională atât pe stadion, cât și în afara lui. Străzile din Parma s-au împânzit imediat cu mii de oameni care au ieșit cu eșarfe și steaguri pentru a sărbători promovarea.

Parma a promovat în Serie A. Fanii au făcut noapte albă

S-au aprins torțe, s-a cântat fără oprire, s-a scandat numele favoriților, s-au făcut mii de poze și selfie-uri. A fost sărbătoare în toată regula, iar petrecerea s-a terminat abia spre dimineață. Parma, echipă pentru care Adrian Mutu a marcat 22 de goluri, are în palmares 3 Cupe ale Italiei și o Supercupă, două trofee UEFA, o Cupă a Cupelor și o Supercupă a Europei.