Fotbal international

Nebunie totală pe străzile din Amsterdam! Fanii lui Tottenham au făcut show şi au golit barurile de bere! Video

08.05.2019 | 19:10
Nebunie totala pe strazile din Amsterdam Fanii lui Tottenham au facut show si au golit barurile de bere Video

A fost nebunie totală pe străzile din Amsterdam înainte de meciul Ajax – Tottenham Hotspur. Aproape 10.000 de fani ai londonezilor au făcut deplasarea, chiar dacă echipa antrenată de Mauricio Pochettino a primit doar 2.600 de locuri pe stadionul “Johan Cruyff”. În tur, olandezii s-au impus, scor 1-0, şi pornesc cu prima şansă la calificarea în finala UEFA Champions League.

Nebunie totală pe străzile din Amsterdam. Englezii au luat cu asalt barurile

Încă de la primele ore ale dimineţii s-a dezlănţuit nebunia pe străzile din Amsterdam. Fanii lui Tottenham Hotspur au ajuns în capitala Olandei încă de marţi seara şi au luat cu asalt barurile, unde halbele de bere au fost golite cu repeziciune. Imediat au început să răsune cântecele pe străzile din Amsterdam, suporterii londonezilor făcându-şi încălzirea pentru meciul care se va disputa miercuri, de la ora 22:00.

Autorităţile din Amsterdam au luat primele măsuri pentru a preveni incidentele pe străzi. Numărul de poliţişti a fost suplimentat înainte de Ajax – Tottenham, mai ales că mulţi dintre fanii londonezilor nu vor putea să intre pe stadion şi vor vedea meciul în barurile din oraş. Suporterii echipei lui Mauricio Pochettino se vor grupa în Piaţa Dam, din Cartierul Roşu al capitalei Olandei, şi vor fi escortaţi de poliţişti.

Mauricio Pochettino, dispus să plece de la Tottenham dacă va câştiga Liga Campionilor

La conferinţa de presă premergătoare meciului Ajax – Tottenham, Mauricio Pochettino a oferit o declaraţie incredibilă. Antrenorul argentinian a susţinut că va părăsi echipa în cazul în care londonezii vor câştiga Liga Campionilor.

“Nu e nicio glumă. Să câştig UEFA Champions League cu Tottenham, în acest sezon, în aceste circumstanţe, e final de capitol. Ar trebui să mă apuc de altceva în viitor, să fac ceva diferit. Noi trăim deja un vis pentru că acum cinci ani nimeni nu-şi imagina că vom juca în Liga Campionilor sezon de sezon şi că vom ajunge la acest nivel. Când am venit pe White Harte Lane, obiectivul era să ne apropiem de primele patru locuri, apoi să intrăm în grupele UCL. Să jucăm în semifinale este un bonus”, a declarat Mauricio Pochettino.